притисни ентер »

Колку чини да поседувате и да управувате Bugatti Veyron / ВИДЕО

Колку чини да поседувате и да управувате Bugatti Veyron / ВИДЕО

Колку чини да поседувате и да управувате Bugatti Veyron / ВИДЕО Претходникот на Chiron и ден денес за многумина е еден од најпосакуваните автомобили. Цената на Bugatti Veyron повторно расте, а во едно друго време можеше да се добие за прилично разумна цена, скоро колку еден „обичен“ суперспортски модел. Факт е дека за оние со длабоки џебови тоа всушност

Само за промена на масло 25.000 долари: Ова е Bugatti Veyron, а еве колку чини да се поседува ваков автомобил (Видео)

Само за промена на масло 25.000 долари: Ова е Bugatti Veyron, а еве колку чини да се поседува ваков автомобил (Видео)

Претходникот на Chiron и ден денес за многумина е еден од најпосакуваните автомобили. Цената на Bugatti Veyron повторно расте, а во едно друго време можеше да се добие за прилично разумна цена, скоро колку еден „обичен“ суперспортски модел. Факт е дека за оние со длабоки џебови тоа всушност и не претставува проблем. Сепак, вистинскиот предизвик е и

Замената на моторно масло кај овој автомобил чини колку нов „SUV“

Замената на моторно масло кај овој автомобил чини колку нов „SUV“

Претходникот на Чирон и денес е поим за автомобил од соништата. И години по прекинувањето на негово производство, цената на пазарот повторно му расте. Но, и самото поседување на ваков автомобил е вистински предизвик. Покрај исклучително скапата осигурителна полиса, трошоците за одржување одат до небо и тоа без разлика дали го возите овој автомобил

Одржувањето на Bugatti Veyron чини цело богатство

Одржувањето на Bugatti Veyron чини цело богатство

Освен што за да го имате во своја посед ќе треба да издвоите милионска сума, одржувањето на Bugatti Veyron исто така е ненормално скапо Ако мислевте дека промената на маслото на вашиот автомобил чини многу пари, почекајте додека да слушнете колку тој зафат чини на Bugatti Veyron. Претходникот на Chiron и денеска е поим за автомобил од соништата. Со

Одржувањето на Bugatti Veyron чини цело богатство

Одржувањето на Bugatti Veyron чини цело богатство

Освен што за да го имате во своја посед ќе треба да издвоите милионска сума, одржувањето на Bugatti Veyron исто така е ненормално скапо Ако мислевте дека промената на маслото на вашиот автомобил чини многу пари, почекајте додека да слушнете колку тој зафат чини на Bugatti Veyron. Претходникот на Chiron и денеска е поим за автомобил од соништата. Со