Најбрзата лимузина доаѓа од Бентли (ВИДЕО)

Според очекувањата , британскиот бренд се реши да го задржи препознатливиот изглед на претходникот и да додадат детали како на Континентал ГТ. Основата на новата лимузина е истата со ГТ , како и со Панамера на Порше. Затоа, пак , се на овој луксузен аристикрат на тркала е унапредено и модернизирано. Mеѓу новитетите е дека шасијата е направена од комбинација