притисни ентер »

Потпишан договор за рехабилитација на локален пат Кадино – клучка автопат А4

Потпишан договор за рехабилитација на локален пат Кадино – клучка автопат А4

Општина Илинден во соработка со Министерството за финансии и канцеларијата на Светска банка во РМ во рамки на Проектот за подобрување на општински услуги (МСИП), потпишаа договор за реализација на проектот „Рехабилитација на локален пат Кадино-клучка автопат А4 во вкупна вредност од 29.416.514 денари. Со проектните активности ќе се изврши целосна реконструкција