притисни ентер »

СДСМ: Мицкоски е фрустриран и не може да се помири со успехот на Зоран Заев

СДСМ: Мицкоски е фрустриран и не може да се помири со успехот на Зоран Заев

Фрустрираниот Мицкоски не може да се помири со успехот на Зоран Заев, реагира Социјалдемократскиот сојуз на Македонија по прес-конференцијата на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски. „Граѓаните многу добро се сеќаваат на темните 11 години за време на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ кога државата беше заробена, изолирана без никаква европска иднина

СДСМ: Мицкоски е фрустриран и не може да се помири со успехот на Зоран Заев

СДСМ: Мицкоски е фрустриран и не може да се помири со успехот на Зоран Заев

Фрустрираниот Мицкоски не може да се помири со успехот на Зоран Заев, реагира Социјалдемократскиот сојуз на Македонија по прес-конференцијата на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски. „Граѓаните многу добро се сеќаваат на темните 11 години за време на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ кога државата беше заробена, изолирана без никаква европска иднина

СДСМ: Фрустрираниот Мицкоски е заглавен во груевистичката матрица на изолации

СДСМ: Фрустрираниот Мицкоски е заглавен во груевистичката матрица на изолации

Граѓаните многу добро се сеќаваат на темните 11 години за време на владеењето на ВМРО- ДПМНЕ кога државата беше заробена, изолирана без никаква европска иднина. Тогаш се мислеше само на криминалите со кои ВМРО-ДПМНЕ се богатееше, а граѓаните осиромашуваа, реагира СДСМ на прес-конференијата на Наум Стоилковски од ВМРО-ДПМНЕ , преку соопштение. „Од заробена

СДСМ: Времето на непотизам и партиски вработувања заврши со заминување на ВМРО-ДПМНЕ во опозиција

СДСМ: Времето на непотизам и партиски вработувања заврши со заминување на ВМРО-ДПМНЕ во опозиција

ВМРО-ДПМНЕ партијата симбол на непотизам, партиски вработувања и лажни вести нема кредибилитет да зборува за партизација, реагира СДСМ на прес-конференцијата на Маја Славева од ВМРО-ДПМНЕ , преку соопштение. Цели 11 години владеење на ВМРО-ДПМНЕ се асоцијација за 11 години вработување и сместување на блиско семејство, соработници, роднини на позиции

СДСМ: Фрустрираниот Мицкоски не може да се помири со успехот на Заев

СДСМ: Фрустрираниот Мицкоски не може да се помири со успехот на Заев

Фрустрираниот Мицкоски не може да се помири со успехот на Зоран Заев, реагира Социјалдемократскиот сојуз на Македонија по прес-конференцијата на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски. Граѓаните многу добро се сеќаваат на темните 11 години за време на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ кога државата беше заробена, изолирана без никаква европска иднина.

СДСМ: ВМРО не може да се помират со успехот на Заев

СДСМ: ВМРО не може да се помират со успехот на Заев

СДСМ денеска со соопштение велат дека ВМРО не може да се помири со успехот на СДСМ. - Граѓаните многу добро се сеќаваат на темните 11 години за време на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ кога државата беше заробена, изолирана без никаква европска иднина. Тогаш се мислеше само на криминалите со кои ВМРО-ДПМНЕ се богатееше, а граѓаните осиромашуваа. Од заробена

ВМРО-ДПМНЕ е класичен пример за партиски вработувања,  денес граѓаните имаат еднаква шанса за вработување

ВМРО-ДПМНЕ е класичен пример за партиски вработувања,  денес граѓаните имаат еднаква шанса за вработување

СДСМ со соопштение за јавност  реагира на прес конференцијата на Маја Славева од ВМРО ДПМНЕ, која обвини за нов бран партиски вработувања. „ВМРО-ДПМНЕ партијата симбол на непотизам, партиски вработувања и лажни вести нема кредибилитет да зборува за партизација. Цели 11 години владеење на ВМРО-ДПМНЕ се асоцијација за 11 години вработување и сместување

Фрустрираниот Мицкоски не може да се помири со успехот на Зоран Заев

Фрустрираниот Мицкоски не може да се помири со успехот на Зоран Заев

СДСМ со соопштение за јавност -реагира на прес конференцијата на Наум Стоилковски од ВМРО ДПМНЕ, кој го обвини премиерот Зоран Заев дека ѝ нанел межунароен срам на земјава со скандалот со руските комичари. „Граѓаните многу добро се сеќаваат на темните 11 години за време на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ кога државата беше заробена, изолирана без никаква

СДСМ: Република Северна Македонија оди напред

СДСМ: Република Северна Македонија оди напред

Ништо ново од антизападниот пион Христијан Хидро Мицкоски. Човекот ниту има став ниту има идеја, нема програма, едно големо ништо. Христијан Мицкоски е само глас на вистинскиот претседател на ВМРО-ДПМНЕ кој управува со партијата од Будимпешта, Никола Груевски. Мицкоски ги потврди неговите фрустрации, не може да се помири со тоа што нашата татковина

СДСМ: Мицкоски е само глас на Груевски, нема ни став, ни идеја, ни програма

СДСМ: Мицкоски е само глас на Груевски, нема ни став, ни идеја, ни програма

Ништо ново од антизападниот пион Христијан Хидро Мицкоски. Човекот ниту има став, ниту има идеја, нема програма, едно големо ништо, реагира СДСМ на интервјуто на Мицкоски за Алсат-М . „Христијан Мицкоски е само глас на вистинскиот претседател на ВМРО-ДПМНЕ кој управува со партијата од Будимпешта, Никола Груевски. Мицкоски ги потврди неговите фрустрации,

СДСМ: Мицкоски не може да се помири со тоа што нашата татковина успеа со Зоран Заев

СДСМ: Мицкоски не може да се помири со тоа што нашата татковина успеа со Зоран Заев

Ништо ново од антизападниот пион Христијан Хидро Мицкоски. Човекот ниту има став ниту има идеја, нема програма, едно големо ништо.Христијан Мицкоски е само глас на вистинскиот претседател на ВМРО-ДПМНЕ кој управува со партијата од Будимпешта, Никола Груевски, пишува во соопштението на СДСМ. Мицкоски ги потврди неговите фрустрации, не може да се помири

СДСМ: После 11 години режим, изолација и многу загубени шанси, одиме напред, а Мицкоски е само глас на вистинскиот претседател Никола Груевски

СДСМ: После 11 години режим, изолација и многу загубени шанси, одиме напред, а Мицкоски е само глас на вистинскиот претседател Никола Груевски

Соопштение на Сдсм: Ништо ново од антизападниот пион Христијан Хидро Мицкоски. Човекот ниту има став ниту има идеја, нема програма, едно големо ништо. Христијан Мицкоски е само глас на вистинскиот претседател на ВМРО-ДПМНЕ кој управува со партијата од Будимпешта, Никола Груевски. Мицкоски ги потврди неговите фрустрации, не може да се помири со тоа

СДСМ: Мицкоски е само глас на вистинскиот претседател Никола Груевски

СДСМ: Мицкоски е само глас на вистинскиот претседател Никола Груевски

„Ништо ново од антизападниот пион Христијан Хидро Мицкоски. Човекот ниту има став ниту има идеја, нема програма, едно големо ништо. Христијан Мицкоски е само глас на вистинскиот претседател на ВМРО-ДПМНЕ кој управува со партијата од Будимпешта, Никола Груевски“, реагираат од СДСМ на интервјуто на Мицкоски за Алсат М. „Мицкоски ги потврди неговите фрустрации,

Мицкоски: Граѓаните се гневни, секој ден ново дно

Мицкоски: Граѓаните се гневни, секој ден ново дно

Мицкоски: Граѓаните се гневни, секој ден ново дно Ситуацијата од ден на ден се менува, станува неиздржливо, луѓето стануваат се повеќе револтирани, луѓето ќе почнат да се самоорганизираат, ова што денеска се случува ги поминува сите граници на нормално функционирање на една држава, изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски за Алсат М Телевизија

По 11 години режим, изолација и многу загубени шанси, одиме напред, а Мицкоски е само глас на вистинскиот претседател Груевски

По 11 години режим, изолација и многу загубени шанси, одиме напред, а Мицкоски е само глас на вистинскиот претседател Груевски

СДСМ со соопштение за јавност реагира на интервју на Христијан Мицкоски од ВМРО-ДПМНЕ, дадено за Алсат телевизија. „Ништо ново од антизападниот пион Христијан Хидро Мицкоски. Човекот ниту има став ниту има идеја, нема програма, едно големо ништо. Христијан Мицкоски е само глас на вистинскиот претседател на ВМРО-ДПМНЕ кој управува со партијата од Будимпешта,

(ВИДЕО) Интервју со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

(ВИДЕО) Интервју со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

Лидерот на ВМРО- ДПМНЕ, инсистира на предвремени парламентарни избори и формирање техничка влада. Христијан Мицкоски во интервјуто за Алсат вели дека партијата ќе ги разгледа сите форми на притисок за земјата да оди на предвремени избори. тој зборува и за соработката со албанските политички партии како и за Препанскиот договор, за кој тврди дека доколку