притисни ентер »

Населба 11 Октомври без вода

Населба 11 Октомври без вода

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска поради реконструкција на водоводна мрежа Ф-80мм. на ул. „Ефтим Спространов“ бр.16 во населба 11 Октомври, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од населбата 11 Октомври од 11.00 часот до завршување на работите.

Дел од населба 11 Октомври без вода

Дел од населба 11 Октомври без вода

Јавното претпријатие Водовод и канализација ги информира граѓаните дека поради реконструкција на водоводна мрежа Ф-80мм. на ул.Ефтим Спространов бр.16 во населба 11 Октомври, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од населбата 11 Октомври од 11:00 часот до завршување со превземената активност.