притисни ентер »

Кошаркарски тим од Скопје бара квалитетни играчи со оглас објавен на – Фејсбук! (ФОТО)

Кошаркарски тим од Скопје бара квалитетни играчи со оглас објавен на – Фејсбук! (ФОТО)

Кошаркарски тим од Скопје бара квалитетни играчи со оглас објавен на – Фејсбук! (ФОТО) Ако до пред некоја година беше интересно да се информира за огласите кои фудбалските прволигаши ги објавуваа во Заводот за вработување, деновиве хит во јавноста е обидот на кошаркарски второлигаш Албес да ангажира квалитетни играчи со објавување оглас на – Фејсбук

Македонски клуб бара играчи на Фејсбук! (ФОТО)

Македонски клуб бара играчи на Фејсбук! (ФОТО)

Интересна објава имаше македонскиот новоформиран кошаркарски клуб Албес – бара кошаркари на Фејсбук! Албес е клуб кој неодамна на сличен начин ја информираше јавноста за своето основање, а сега сака да пронајде играчи со кои ќе се бори за влез помеѓу најдобрите екипи во нашава земја. Клубот обидот да се засили го направи на навистина интересен и необичен

Кошаркарски тим од Скопје бара квалитетни играчи преку оглас објавен на – Фејсбук! (ФОТО)

Кошаркарски тим од Скопје бара квалитетни играчи преку оглас објавен на – Фејсбук! (ФОТО)

Ако до пред некоја година беше интересно да се информира за огласите кои фудбалските прволигаши ги објавуваа во Заводот за вработување, деновиве хит во јавноста е обидот на кошаркарски второлигаш Албес да ангажира квалитетни играчи со објавување оглас на – Фејсбук. Станува збор за новоформиран клуб од Скопје, кој пред неколку дена на сличен начин ја

Кошаркарскиот Клуб АЛБЕС во потрага на квалитетни кошаркари за Втора Лига

Кошаркарскиот Клуб АЛБЕС во потрага на квалитетни кошаркари за Втора Лига

кошаркаКошаркарскиот клуб АЛБЕС, кој како новоформиран клуб успеал да ги надминува финансиските проблеми со кои се соочуваше, сега и официјално ја достави својата апликација да биде дел од Втората македонска кошаркарска лига. Имињата на оние што го презедоа спонзорството на клубот ќе бидат објавени во наредните денови, откако ќе се вратат од годишниот