притисни ентер »

Техномаркет го отвори својот нов салон во Аеродром

Техномаркет го отвори својот нов салон во Аеродром

Денес, точно напладне, пред голем број на купувачи и соработници, се отворија вратите на новиот салон на Техномаркет во Аеродром, и со тоа свечено се означи почетокот на уште една успешна приказна; Започна со работа уште еден голем маркет кој се простира на површина од 700 м2, на два ката, со сопствен паркинг и пријатна атмосфера. По повод неговото

Нов продажен салон на Техномаркет

Нов продажен салон на Техномаркет

Големиот продажен ланец за техника Техномаркет, денес го отвори својот нов  салон сместен на самиот почеток од населбата Ново Лисиче, во општина Аеродром. Брендот Техномаркет на нашиот пазар се појави во 2003 година и многу брзо изгради реноме на место каде може да се набават квалитетни и современи технички производи од светски познатите марки – Панасоник,

Техномаркет го отвори својот нов салон во Аеродром

Техномаркет го отвори својот нов салон во Аеродром

Денес, точно напладне, пред голем број на купувачи и соработници, се отворија вратите на новиот салон на Техномаркет во Аеродром, и со тоа свечено се означи почетокот на уште една успешна приказна; Започна со работа уште еден голем маркет кој се простира на површина од 700 м2, на два ката, со сопствен паркинг и пријатна атмосфера. По повод неговото

Кој бренд за бела техника и домаќинства ќе се отвора во Аеродром

Кој бренд за бела техника и домаќинства ќе се отвора во Аеродром

Со внимателно избран асортиман и атрактивни цени на производите од бела техника, телевизори и голем број апарати за домаќинство, „Техномаркет“ отвара уште еден маркет. Со ова Техномаркет е уште поблиску до своите купувачи и продолжува со зголемување на својата продажна мрежа.  Лоциран е на булевар Србија број 48, помеѓу населбите Аеродром и Ново Лисиче

Неверојатни попусти за отвoрањето на новиот салон на Техномаркет во Аеродром

Неверојатни попусти за отвoрањето на новиот салон на Техномаркет во Аеродром

Еден од најголемите синџири за продажба на техника, Техномаркет, на утрешното отворање на својот 16-ти продажен салон во населбата Аеродром, на потрошувачите ќе им понуди производи од сите категории со атрактивни цени. Во наредните денови потрошувашите ќе имаат можност да купуваат по специјални промотивни цени до -50% попуст на производи од бела техника,

Кој бренд за бела техника и домаќинства ќе се отвора во Аеродром

Кој бренд за бела техника и домаќинства ќе се отвора во Аеродром

Со внимателно избран асортиман и атрактивни цени на производите од бела техника, телевизори и голем број апарати за домаќинство, „Техномаркет“ отвара уште еден маркет. Со ова Техномаркет е уште поблиску до своите купувачи и продолжува со зголемување на својата продажна мрежа.  Лоциран е на булевар Србија број 48, помеѓу населбите Аеродром и Ново Лисиче

Кој бренд за бела техника и домаќинства ќе се отвора во Аеродром

Кој бренд за бела техника и домаќинства ќе се отвора во Аеродром

Со внимателно избран асортиман и атрактивни цени на производите од бела техника, телевизори и голем број апарати за домаќинство, „Техномаркет“ отвара уште еден маркет. Со ова Техномаркет е уште поблиску до своите купувачи и продолжува со зголемување на својата продажна мрежа.  Лоциран е на булевар Србија број 48, помеѓу населбите Аеродром и Ново Лисиче