Bentley го претстави Continental GT посветен на Pikes Peak

Bentley подготви специјална едиција на својот модел Continental GT со цел да потсети на нивниот рекорд кој кон крајот на јуни го поставија на Pikes Peak Од одделот на Bentley Mulliner пристигнува специјално и ограничено издание на моделот Continental GT посветено на Pikes Peak со кој во британската автомобилска компанија сакаат да го прослават неодамна