притисни ентер »

Милошоски: Власта една недела ја замајува јавноста со измислена тема за да ги прикрие неуспесите во економијата и корупцијата

Милошоски: Власта една недела ја замајува јавноста со измислена тема за да ги прикрие неуспесите во економијата и корупцијата

Седум дена владата на аболицираниот Заев ја замајува јавноста со измислена тема што имаше за цел да ги покрие нивните неуспеси во економијата, во корупцијата, во правосудството, во животната средина, во здравството, а граѓаните да се занимаваат за нешто што било или не било пред три, пет или 25 години, изјави денеска на прес-конференција пратеникот

Милошоски: Власта една недела ја замајува јавноста со измислена тема за да ги прикрие неуспесите во економијата и корупцијата

Милошоски: Власта една недела ја замајува јавноста со измислена тема за да ги прикрие неуспесите во економијата и корупцијата

Седум дена владата на аболицираниот Заев ја замајува јавноста со измислена тема што имаше за цел да ги покрие нивните неуспеси во економијата, во корупцијата, во правосудството, во животната средина, во здравството, а граѓаните да се занимаваат за нешто што било или не било пред три, пет или 25 години, изјави денеска на прес-конференција пратеникот

Милошоски: Власта една недела ја замајува јавноста со измислена тема за да ги прикрие неуспесите во економијата и корупцијата

Милошоски: Власта една недела ја замајува јавноста со измислена тема за да ги прикрие неуспесите во економијата и корупцијата

Седум дена владата на аболицираниот Заев ја замајува јавноста со измислена тема што имаше за цел да ги покрие нивните неуспеси во економијата, во корупцијата, во правосудството, во животната средина, во здравството, а граѓаните да се занимаваат за нешто што било или не било пред три, пет или 25 години, изјави денеска на прес-конференција пратеникот

Милошоски: Заев и Дескоска се правно неписмени, ги примораа пратениците да не донесат заклучок за членот 11

Милошоски: Заев и Дескоска се правно неписмени, ги примораа пратениците да не донесат заклучок за членот 11

ВМРО-ДПМНЕ реагира по одлуката на комисијата за законодавно правни прашања, на која беше заклучено дека поранешниот претседател, ѓорге Иванов, помилувал 56 лица преку непостоечки член. Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски на вонредна прес конференција, рече дека владата седум дена ја замајувала јавноста со измислена тема, која, како што рече,

Милошоски: Заев и Дескоска се правно неписмени, ги примораа пратениците да не донесат заклучок за членот 11

Милошоски: Заев и Дескоска се правно неписмени, ги примораа пратениците да не донесат заклучок за членот 11

ВМРО-ДПМНЕ реагира по одлуката на комисијата за законодавно правни прашања, на која беше заклучено дека поранешниот претседател, ѓорге Иванов, помилувал 56 лица преку непостоечки член. Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски на вонредна прес конференција, рече дека владата седум дена ја замајувала јавноста со измислена тема, која, како што рече,

Милошоски: Заев и Дескоска се правно неписмени, ги примораа пратениците да не донесат заклучок за членот 11

Милошоски: Заев и Дескоска се правно неписмени, ги примораа пратениците да не донесат заклучок за членот 11

ВМРО-ДПМНЕ реагира по одлуката на комисијата за законодавно правни прашања, на која беше заклучено дека поранешниот претседател, ѓорге Иванов, помилувал 56 лица преку непостоечки член. Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски на вонредна прес конференција, рече дека владата седум дена ја замајувала јавноста со измислена тема, која, како што рече,

(ВИДЕО) Милошоски: Дескоска и Заев се правно неписмени, а ја замараат јавноста една недела со измислен член

(ВИДЕО) Милошоски: Дескоска и Заев се правно неписмени, а ја замараат јавноста една недела со измислен член

Оваа вонредна прес конференција ја свикуваме затоа што владата на аболицираниот Зоран Заев свика вонредна седница на која што на вонредна владина седница се расправаше за една измислена тема носење на автентично толкување на членот 11 од законот за помилување кој што е донесен 1993 година, рече Антонијо Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ на денешната вонредна

Милошоски: Пратениците принудени да не донесат заклучок за членот 11, правна неписменост на Заев и Дескоска

Милошоски: Пратениците принудени да не донесат заклучок за членот 11, правна неписменост на Заев и Дескоска

По одлуката на Законодавно-правната собраниска комисија, на која беше заклучено дека поранешниот претседател Ѓорге Иванов помилувал 56 лица повикувајќи се на непостоечки член од Законот за помилување, попладневно на вонредна конференција за медиуми пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Антонијо Милошоски рече дека Владата седум дена ја замајувала јавноста со измислена

Милошоски тврди дека Заев ја замајува јавноста со измислена тема

Милошоски тврди дека Заев ја замајува јавноста со измислена тема

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Миолошоски  денеска на прес-конференција изјави дека седум дена Владата на премиерот Зоран Заев ја замајува јавноста со измислена тема. Вели дека тоа имаше за цел да ги покрие нивните неуспеси во економијата, во корупцијата, во правосудството, во животната средина. Тврди дека според него, оваа правна неписменост

Милошоски: Аболицираниот Заев ја замајува јавноста со измислена тема за амнестијата

Милошоски: Аболицираниот Заев ја замајува јавноста со измислена тема за амнестијата

Седум дена владата на аболицираниот Заев ја замајува јавноста со измислена тема што имаше за цел да ги покрие нивните неуспеси во економијата, во корупцијата, во правосудството, во животната средина, во здравството, а граѓаните да се занимаваат за нешто што било или не било пред три, пет или 25 години, изјави денеска на прес-конференција пратеникот

МИЛОШОСКИ НА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА: Правна неписменост на Заев и Дескоска

МИЛОШОСКИ НА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА: Правна неписменост на Заев и Дескоска

Оваа вонредна прес конференција ја свикуваме затоа што владата на аболицираниот Зоран Заев свика вонредна седница на која што на вонредна владина седница се расправаше за една измислена тема носење на автентично толкување на членот 11 од законот за помилување кој што е донесен 1993 година, рече пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски. -Седум дена

МИЛОШОСКИ НА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА: Правна неписменсот на Заев и Дескоска

МИЛОШОСКИ НА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА: Правна неписменсот на Заев и Дескоска

Оваа вонредна прес конференција ја свикуваме затоа што владата на аболицираниот Зоран Заев свика вонредна седница на која што на вонредна владина седница се расправаше за една измислена тема носење на автентично толкување на членот 11 од законот за помилување кој што е донесен 1993 година, рече пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски. -Седум дена

Милошоски: Власта една недела ја замајува јавноста со измислена тема за да ги прикрие неуспесите во економијата и корупцијата

Милошоски: Власта една недела ја замајува јавноста со измислена тема за да ги прикрие неуспесите во економијата и корупцијата

Седум дена владата на аболицираниот Заев ја замајува јавноста со измислена тема што имаше за цел да ги покрие нивните неуспеси во економијата, во корупцијата, во правосудството, во животната средина, во здравството, а граѓаните да се занимаваат за нешто што било или не било пред три, пет или 25 години, изјави денеска на прес-конференција пратеникот

Милошоски: Мнозинство во законодавно-правната комисија има СДСМ, се покажа театарот на власта

Милошоски: Мнозинство во законодавно-правната комисија има СДСМ, се покажа театарот на власта

Седум дена владата на аболицираниот Заев ја замајува јавноста со измислена тема што имаше за цел да ги покрие нивните неуспеси во економијата, во корупцијата, во правосудството, во животната средина, во здравството, а граѓаните да се занимаваат за нешто што било или не било пред три, пет или 25 години, изјави денеска на прес-конференција пратеникот

Милошоски: Гласавме за да се фатат во замката што сами си ја поставија ВИДЕО

Милошоски: Гласавме за да се фатат во замката што сами си ја поставија ВИДЕО

Правната неписменост на Владата денеска заврши со Комисија за законодавно-правни прашања, во која мнозинство имаа владејачката СДСМ и ДУИ кои донесоа заклучок дека нема потреба од автентично толкување на членот 11, бидејќи таков член воопшто не постои, изјави денеска на прес-конференција пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Миолошоски. Правната неписменост

„Збогум Заев и никогаш повеќе“

„Збогум Заев и никогаш повеќе“

„Збогум Заев и никогаш повеќе“ Оваа вонредна прес конференција ја свикуваме затоа што владата на аболицираниот Зоран Заев свика вонредна седница на која што на вонредна владина седница се расправаше за една измислена тема носење на автентично толкување на членот 11 од законот за помилување кој што е донесен 1993 година, рече пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ,

Милошоски: Седум дена владата на аболицираниот Заев ја замајува јавноста со измислена тема

Милошоски: Седум дена владата на аболицираниот Заев ја замајува јавноста со измислена тема

Оваа вонредна прес конференција ја свикуваме затоа што владата на аболицираниот Зоран Заев свика вонредна седница на која што на вонредна владина седница се расправаше за една измислена тема носење на автентично толкување на членот 11 од законот за помилување кој што е донесен 1993 година. Седум дена владата на аболицираниот Заев ја замајува јавноста

Милошоски: Власта една недела ја замајува јавноста со измислена тема за да ги прикрие неуспесите во економијата и корупцијата

Милошоски: Власта една недела ја замајува јавноста со измислена тема за да ги прикрие неуспесите во економијата и корупцијата

Седум дена владата на аболицираниот Заев ја замајува јавноста со измислена тема што имаше за цел да ги покрие нивните неуспеси во економијата, во корупцијата, во правосудството, во животната средина, во здравството, а граѓаните да се занимаваат за нешто што било или не било пред три, пет или 25 години, изјави денеска на прес-конференција пратеникот

„Седум дена СДСМ ја замајува јавноста со амнестијата, за да на крај не гласаат за автентично толкување“

„Седум дена СДСМ ја замајува јавноста со амнестијата, за да на крај не гласаат за автентично толкување“

Оваа вонредна прес конференција ја свикуваме затоа што владата на аболицираниот Зоран Заев свика вонредна седница на која што на вонредна владина седница се расправаше за една измислена тема носење на автентично толкување на членот 11 од законот за помилување кој што е донесен 1993 година, рече пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски. -Седум дена