притисни ентер »

Поради сообраќајка наизменично одвивање на сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште

Поради сообраќајка наизменично одвивање на сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште

Сообраќајот на магистралниот пат Штип-Кочани, пред с.Крупиште, Оптшина Карбинци, кој беше во прекин во двата правци, од 17 часот се одвива наизменично. Како што соопшти АМСМ, прекинот е поради случена сообраќајна незгода.

Сообраќајка на патот Штип-Кочани: АМСМ со важно соопштение за возачите

Сообраќајка на патот Штип-Кочани: АМСМ со важно соопштение за возачите

Сообраќајка на патот Штип-Кочани: АМСМ со важно соопштение за возачите Автомотосојузот на Македонија објави вонредно соопштение за возачите попладнево. -Сообраќајот на магистралниот пат Штип-Кочани, пред село Крупиште, поради сообраќајна незгода, се одвива наизменично, информираат од АМСМ.

Наизменично одвивање на сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште поради сообраќајка

Наизменично одвивање на сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште поради сообраќајка

Сообраќајот на магистралниот пат Штип-Кочани, пред с.Крупиште, Оптшина Карбинци,  кој беше во прекин во двата правци, од 17 часот се одвива наизменично. Како што соопшти АМСМ, прекинот е поради случена сообраќајна незгода.

Поради тешка сообраќајка блокиран патот Штип - Кочани кај Крупиште

Поради тешка сообраќајка блокиран патот Штип - Кочани кај Крупиште

Денеска од 15:25 часот на магистралниот пат Штип- Кочани, испред с.Крупиште-О.Карбинци, поради случена сообраќајна незгода, соопшти АМСМ. Поради сообраќајката сообраќајот е во прекин во дватта правци, додаваат од таму. Засега нема повеќе детали за сообраќајната несреќа.

Сообраќајка на патот Штип-Кочани: АМСМ со важно соопштение за возачите

Сообраќајка на патот Штип-Кочани: АМСМ со важно соопштение за возачите

Автомотосојузот на Македонија објави вонредно соопштение за возачите попладнево. -Сообраќајот на магистралниот пат Штип-Кочани, пред село Крупиште, поради сообраќајна незгода, се одвива наизменично, информираат од АМСМ.

Поради сообраќајка сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште се одвива наизменично

Поради сообраќајка сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште се одвива наизменично

Сообраќајот на магистралниот пат Штип-Кочани, пред с.Крупиште, Оптшина Карбинци,  кој беше во прекин во двата правци, од 17 часот се одвива наизменично. Како што соопшти АМСМ, прекинот е поради случена сообраќајна незгода.

Наизменично одвивање на сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште поради сообраќајка

Наизменично одвивање на сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште поради сообраќајка

– Сообраќајот на магистралниот пат Штип-Кочани, пред с.Крупиште, Оптшина Карбинци,  кој беше во прекин во двата правци, од 17 часот се одвива наизменично. Како што соопшти АМСМ, прекинот е поради случена сообраќајна незгода.

Наизменично одвивање на сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште поради сообраќајка

Наизменично одвивање на сообраќајот на патот Штип – Кочни кај Крупиште поради сообраќајка

Сообраќајот на магистралниот пат Штип-Кочани, пред с.Крупиште, Оптшина Карбинци,  кој беше во прекин во двата правци, од 17 часот се одвива наизменично. Како што соопшти АМСМ, прекинот е поради случена сообраќајна незгода.