притисни ентер »

Дали вонземјани ја имаат посетено Земјата?

Дали вонземјани ја имаат посетено Земјата?

Дали вонземјани ја имаат посетено Земјата? Научници на НАСА сметаат дека вонземјани најверојатно веќе ја имаат посетено Земјата, но дека луѓето не ги забележале бидејќи се „неверојатно мали“. Доктор Силвано П. Коломбано, научник на НАСА, смета дека вонземјаните изгледаат многу поразлично од луѓето и која било друга форма што ни е позната нас, како

Дали вонземјани ја имаат посетено Земјата?

Дали вонземјани ја имаат посетено Земјата?

Научници на НАСА сметаат дека вонземјани најверојатно веќе ја имаат посетено Земјата, но дека луѓето не ги забележале бидејќи се „неверојатно мали“. Научник на НАСА, смета дека вонземјаните изгледаат многу поразлично од луѓето и која било друга форма што ни е позната нас, како и дека имаат технологија што ние не можеме ни да ја замислиме. Тој исто

Дали вонземјани ја имаат посетено Земјата?

Дали вонземјани ја имаат посетено Земјата?

Научници на НАСА сметаат дека вонземјани најверојатно веќе ја имаат посетено Земјата, но дека луѓето не ги забележале бидејќи се „неверојатно мали“. Доктор Силвано П. Коломбано, научник на НАСА, смета дека вонземјаните изгледаат многу поразлично од луѓето и која било друга форма што ни е позната нас, како и дека имаат технологија што ние не можеме

Научник од НАСА потврдува: "Вонземјаните се многу мали, не би ги забележале доколку тие се на Земјата"

Научник од НАСА потврдува: "Вонземјаните се многу мали, не би ги забележале доколку тие се на Земјата"

Додека трагите од вонземјанскиот живот се бараат во вселената, НАСА вели дека вонземјаните можеби веќе ја посетиле Земјата, но не сме ги забележале бидејќи тие се "неверојатно мали". Научникот од НАСА, д-р Силвано П. Коломбано порачува дека вонземјаните изгледаат поинаку од луѓето или било кои други форми кои нам нѝ се познати, како и дека имаат технологија

Дали вонземјаните веќе ја посетиле Земјата? (ВИДЕО)

Дали вонземјаните веќе ја посетиле Земјата? (ВИДЕО)

Научниците од NASA порачуваат дека вонземјаните можеби веќе ја посетиле Земјата, но тврдат дека луѓето не можеле да ги забележат, бидејќи се “неверојатно мали”. Научникот од NASA, Силвано M. Коломбано порачува дека вонземјаните изгледаат поинаку од луѓето или било која друга форма која нам ни е позната, како и дека имаат технологија, која ние дури

Дали вонземјаните веќе ја посетиле Земјата? (ВИДЕО)

Дали вонземјаните веќе ја посетиле Земјата? (ВИДЕО)

Научниците од NASA порачуваат дека вонземјаните можеби веќе ја посетиле Земјата, но тврдат дека луѓето не можеле да ги забележат, бидејќи се “неверојатно мали”. Научникот од NASA, Силвано M. Коломбано порачува дека вонземјаните изгледаат поинаку од луѓето или било која друга форма која нам ни е позната, како и дека имаат технологија, која ние дури

Има(ло) ли вонземјани на Земјата? Научник на НАСА објаснува зошто можеби не сме ги забележале

Има(ло) ли вонземјани на Земјата? Научник на НАСА објаснува зошто можеби не сме ги забележале

44 Споделувања Share Tweet Силвано Коломбано – научник од НАСА, смета дека не треба да се исклучи можноста дека вонземјаните веќе ја посетиле Земјата, па дури и дека се тука, но дека луѓето не ги забележале од причина што можеби се „екстремно мали“. Коломбано алудира на тоа дека вонземјаните би можеле да изгледаат значително различно од живите форми

Експерт од НАСА верува дека вонземјаните можеби веќе не имаат посетено

Експерт од НАСА верува дека вонземјаните можеби веќе не имаат посетено

Научникот Силвано П. Коломбано во американската вселенска агенција НАСА, тврди дека вонземјански интелегентен живот можеби веќе ја има посетено нашата земја. Коломбано кој работи во НАСА центарот во секторот за Inteligent Systems Division, верува дека веројатно човекот го промашил забележувањето на појавата на овој вид на вонземјани, затоа што истите

Експерт од НАСА верува дека вонземјаните можеби веќе не имаат посетено

Експерт од НАСА верува дека вонземјаните можеби веќе не имаат посетено

Научникот Силвано П. Коломбано во американската вселенска агенција НАСА, тврди дека вонземјански интелегентен живот можеби веќе ја има посетено нашата земја, пишува „ Дејли Мејл “. Коломбано кој работи во НАСА центарот во секторот за Inteligent Systems Division, верува дека веројатно човекот го промашил забележувањето на појавата на овој вид на вонземјани,

loading...