притисни ентер »

Цеца вплеткана во измама: „Ќе реагира мојот менаџер“

Цеца вплеткана во измама: „Ќе реагира мојот менаџер“

Цеца вплеткана во измама: „Ќе реагира мојот менаџер“ Поради пандемијата со коронавирусот, многумина пејачи со месеци немаат настапи, а српската пејачка Цеца Ражнатовиќ беше изненадена од информацијата дека за Нова година заедно со Радиша Трајковиќ Ѓани како што пишува на многу сајтови. Имено, фолк ѕведата тврди дека таа не договорила настап за новогодишната

Цеца вплеткана во измама: „Ќе реагира мојот менаџер“

Цеца вплеткана во измама: „Ќе реагира мојот менаџер“

фото: петар марковиќ/рас србија Поради пандемијата со коронавирусот, многумина пејачи со месеци немаат настапи, а српската пејачка Цеца Ражнатовиќ беше изненадена од информацијата дека за Нова година заедно со Радиша Трајковиќ Ѓани како што пишува на многу сајтови. Имено, фолк ѕведата тврди дека таа не договорила настап за новогодишната ноќ и дека

Цеца вплеткана во измама: „Ќе реагира мојот менаџер“

Цеца вплеткана во измама: „Ќе реагира мојот менаџер“

Поради пандемијата со коронавирусот, многумина пејачи со месеци немаат настапи, а српската пејачка Цеца Ражнатовиќ беше изненадена од информацијата дека за Нова година заедно со Радиша Трајковиќ Ѓани како што пишува на многу сајтови. Имено, фолк ѕведата тврди дека таа не договорила настап за новогодишната ноќ и дека нејзиното име е злоупотребно. –