притисни ентер »

Иновативниот Samsung Galaxy Z Fold 2 на преклоп сега достапен и во Македонија

Иновативниот Samsung Galaxy Z Fold 2 на преклоп сега достапен и во Македонија

Samsung Galaxy Z Fold2, предводникот на третата генерација на телефони на преклоп, од денеска може да се купи во Македонија. Станува збор за уред со софистициран дизајн, кој во потполност го менува обликот на иднината, благодарејќи на револуционерните перформанси на паметен телефон, стаклото кое што се склопува и батеријата која што трае цел ден. Z

Самсунг галакси З фолд2 стигна и во Македонија

Самсунг галакси З фолд2 стигна и во Македонија

Предводникот на третата генерација на телефони на преклоп, Самсунг галакси З фолд2 ( Samsung Galaxy Z Fold2 ), од денеска може да се купи во Македонија. Станува збор за уред со софистициран дизајн, кој во потполност го менува обликот на иднината, благодарејќи на револуционерните перформанси на паметен телефон, стаклото кое што се склопува и батеријата

Телефонот што долго се очекуваше – Samsung Galaxy Z Fold2 пристигна во Македонија

Телефонот што долго се очекуваше – Samsung Galaxy Z Fold2 пристигна во Македонија

МОБИЛНИ , Тренди Телефонот што долго се очекуваше – Samsung Galaxy Z Fold2 пристигна во Македонија 6 минути 0 0 Samsung Galaxy Z Fold2, предводникот на третата генерација на телефони на преклоп, од денеска може да се купи во Македонија. Станува збор за уред со софистициран дизајн, кој во потполност го менува обликот на иднината, благодарејќи на револуционерните

Телефон кој долго се очекуваше - Samsung Galaxy Z Fold2 пристигна во Македонија

Телефон кој долго се очекуваше - Samsung Galaxy Z Fold2 пристигна во Македонија

Скопје , 18. септември 2020. година – Samsung Galaxy Z Fold2, предводникот на третата генерација на телефони на преклоп, од денеска може да се купи во Македонија. Станува збор за уред со софистициран дизајн, кој во потполност го менува обликот на иднината, благодарејќи на револуционерните перформанси на паметен телефон, стаклото кое што се склопува

Телефон кој долго се очекуваше – Samsung Galaxy Z Fold2 пристигна во Македонија

Телефон кој долго се очекуваше – Samsung Galaxy Z Fold2 пристигна во Македонија

– Samsung Galaxy Z Fold2, предводникот на третата генерација на телефони на преклоп, од денеска може да се купи во Македонија. Станува збор за уред со софистициран дизајн, кој во потполност го менува обликот на иднината, благодарејќи на револуционерните перформанси на паметен телефон, стаклото кое што се склопува и батеријата која што трае цел ден

Телефон кој долго се очекуваше – Samsung Galaxy Z Fold2 пристигна во Македонија

Телефон кој долго се очекуваше – Samsung Galaxy Z Fold2 пристигна во Македонија

Samsung Galaxy Z Fold2, предводникот на третата генерација на телефони на преклоп, од денеска може да се купи во Македонија. Станува збор за уред со софистициран дизајн, кој во потполност го менува обликот на иднината, благодарејќи на револуционерните перформанси на паметен телефон, стаклото кое што се склопува и батеријата која што трае цел ден. Z

Познатиот компјутерски бренд ќе произведува флексибилни телефони?

Познатиот компјутерски бренд ќе произведува флексибилни телефони?

МОБИЛНИ , Топ Познатиот компјутерски бренд ќе произведува флексибилни телефони? 5 минути 0 0 Неколку модели на флексибилни мобилни телефони веќе се наоѓаат на пазарот. Меѓутоа, се уште сме далеку од исполнување на најавите дека ваквиот тип смартфони ќе бидат широко распостранети. Едноставно, моделите или се прескапи, или корисниците се сомничави кон

Дисплејот на Galaxy Z Fold 2 може да издржи 200.000 свиткувања

Дисплејот на Galaxy Z Fold 2 може да издржи 200.000 свиткувања

МОБИЛНИ , Топ Дисплејот на Galaxy Z Fold 2 може да издржи 200.000 свиткувања 6 минути 1 1 Samsung Display објави дека почнува со комерцијализација на својата трета генерација флексибилни OLED панели, што нудат најмал радиус закривување во споредба со било кое друго решение на светот. Споменатиот модел е веќе применет на Galaxy Z Fold 2 5G, што овој

Galaxy Z Fold2 – Дизајниран да ја промени иднината!

Galaxy Z Fold2 – Дизајниран да ја промени иднината!

МОБИЛНИ , Тренди Galaxy Z Fold2 – Дизајниран да ја промени иднината! 5 минути 1 1 Втората генерација на флексибилниот уред на Samsung претставува огромна надградба во однос на првиот Fold. Samsung на неодамнешниот виртуелен Unpacked настан, освен очекуваните смартфони од Galaxy Note20 серијата и уште неколку други интересни уреди (Galaxy Tab S7 и S7+,