притисни ентер »

ФБИ предупредува: Паметните телевизори може да ве шпионираат

ФБИ предупредува: Паметните телевизори може да ве шпионираат

ФБИ предупредува: Паметните телевизори може да ве шпионираат Во сезоната на големи попусти на крајот од годината и од Црниот петок наваму, електронските уреди се особено барани, а меѓу нив сe и т.н. паметни телевизори. Сепак, ваквите телевизори, бидејќи за разлика од обичните овозможуваат поврзаност со интернет, се особено ранливи. На тоа предупредува

Предупредување од ФБИ: Паметните телевизори може да ве шпионираат

Предупредување од ФБИ: Паметните телевизори може да ве шпионираат

Во сезоната на големи попусти на крајот од годината и од Црниот петок наваму, електронските уреди се особено барани, а меѓу нив сe и т.н. паметни телевизори. Сепак, ваквите телевизори, бидејќи за разлика од обичните овозможуваат поврзаност со интернет, се особено ранливи. На тоа предупредува дури и американското ФБИ. Во новата објава на блогот на преставништвото

ФБИ предупредува: Паметните телевизори може да ве шпионираат

ФБИ предупредува: Паметните телевизори може да ве шпионираат

Во сезоната на големи попусти на крајот од годината и од Црниот петок наваму, електронските уреди се особено барани, а меѓу нив сe и т.н. паметни телевизори. Сепак, ваквите телевизори, бидејќи за разлика од обичните овозможуваат поврзаност со интернет, се особено ранливи. На тоа предупредува дури и американското ФБИ. Во новата објава на блогот на преставништвото

ФБИ предупредува: Паметните телевизори се портал на хакерите до вашиот дом

ФБИ предупредува: Паметните телевизори се портал на хакерите до вашиот дом

Во сезона на големи намалувања на крајот на годината, од црн петок, сајбер понеделник и други, електронските уреди се со голема побарувачка, а меѓу нив и т.н паметни телевизори. Паметните телевизори се како обичните телевизори, но имаат интернет врска, поради што се особено ранливи. На тоа сега предупредува и американската ФБИ. Во новата објава на

ФБИ ПPEДУПPEДУВA: Пaмeтнитe тeлeвизopи мoжe да ве шпиoниpaaт

ФБИ ПPEДУПPEДУВA: Пaмeтнитe тeлeвизopи мoжe да ве шпиoниpaaт

Во сезоната на големи попусти на крајот од годината и од Црниот петок наваму, електронските уреди се особено барани, а меѓу нив сe и т.н. паметни телевизори. Сепак, ваквите телевизори, бидејќи за разлика од обичните овозможуваат поврзаност со интернет, се особено paнливи. На тоа пpeдyпpeдувa дури и американското ФБИ. Во новата објава на блогот на преставништвото

ФБИ предупредува дека паметните телевизори можат да шпионираат

ФБИ предупредува дека паметните телевизори можат да шпионираат

Во сезоната на големи попусти на крајот од годината и од Црниот петок наваму, електронските уреди се особено барани, а меѓу нив сe и т.н. паметни телевизори.Сепак, ваквите телевизори, бидејќи за разлика од обичните овозможуваат поврзаност со интернет, се особено ранливи. На тоа предупредува дури и американското ФБИ. Во новата објава на блогот на преставништвото