притисни ентер »

Мареј се надева дека ќе игра сингл мечеви на крајот од сезоната

Мареј се надева дека ќе игра сингл мечеви на крајот од сезоната

Освојувачот на три Гренд-слем титули, Енди Мареј, се надева дека ќе се врати во сингл до крајот на 2019 година, но не мисли дека може да се приклучи на „Ју Ес Опен“ во август. Како што е познато, поранешниот светски број еден ќе учествува во парови со Фелисијано Лопез на претстојниот тениски турнир во серијата АТП 500 во Квинс. – Во моментов превземам

Мареј се надева дека ќе игра сингл мечеви на крајот од сезоната

Мареј се надева дека ќе игра сингл мечеви на крајот од сезоната

Освојувачот на три Гренд-слем титули, Енди Мареј, се надева дека ќе се врати во сингл до крајот на 2019 година, но не мисли дека може да се приклучи на „Ју Ес Опен“ во август. Како што е познато, поранешниот светски број 1 ќе учествува во парови со Фелисијано Лопез на претстојниот тениски турнир во серијата АТП 500 во Квинс. – Во моментов превземам

Мареј се надева дека ќе игра сингл мечеви на крајот од сезоната

Мареј се надева дека ќе игра сингл мечеви на крајот од сезоната

Освојувачот на три Гренд-слем титули, Енди Мареј, се надева дека ќе се врати во сингл до крајот на 2019 година, но не мисли дека може да се приклучи на „Ју Ес Опен“ во август. Како што е познато, поранешниот светски број 1 ќе учествува во парови со Фелисијано Лопез на претстојниот тениски турнир во серијата АТП 500 во Квинс. – Во моментов превземам

Мареј се надева дека ќе игра сингл мечеви на крајот од сезоната

Мареј се надева дека ќе игра сингл мечеви на крајот од сезоната

Освојувачот на три Гренд-слем титули, Енди Мареј, се надева дека ќе се врати во сингл до крајот на 2019 година, но не мисли дека може да се приклучи на „Ју Ес Опен” во август. Како што е познато, поранешниот светски број 1 ќе учествува во парови со Фелисијано Лопез на претстојниот тениски турнир во серијата АТП 500 во Квинс. – Во моментов превземам

Мареј се надева дека ќе игра сингл мечеви на крајот од сезоната

Мареј се надева дека ќе игра сингл мечеви на крајот од сезоната

Освојувачот на три Гренд-слем титули, Енди Мареј, се надева дека ќе се врати во сингл до крајот на 2019 година, но не мисли дека може да се приклучи на „Ју Ес Опен“ во август. Како што е познато, поранешниот светски број 1 ќе учествува во парови со Фелисијано Лопез на претстојниот тениски турнир во серијата АТП 500 во Квинс. – Во моментов превземам