притисни ентер »

СДСМ: Вистинските економски политики забележани од светот, раст на странски инвестиции за 260 отсто

СДСМ: Вистинските економски политики забележани од светот, раст на странски инвестиции за 260 отсто

Вистинските економски политики кои ги води Владата предводена од СДСМ и напредокот кон ЕУ и НАТО се препознаени и забележани од светот. „Извештајот за инвестициите во светот 2019" на Конференцијата на Обединетените нации за трговија и развој јасно констатира дека Република Северна Македонија минатата година имала убедливо највисок раст на странски

СДСМ: Имаме највисок раст на странски инвестиции на Балканот, од дури 260 отсто

СДСМ: Имаме највисок раст на странски инвестиции на Балканот, од дури 260 отсто

Вистинските економски политики на Владата предводена од СДСМ и напредокот кон ЕУ и НАТО се препознаени и забележани од светот, истакнуваат од владејачката партија. „’Извештајот за инвестициите во светот 2019′ на Конференцијата на Обединетените нации за трговија и развој јасно констатира дека Република Северна Македонија минатата година имала убедливо

СДСМ: Вистинските економски политики забележани од светот, највисок раст на странските инвестиции за 260 отсто

СДСМ: Вистинските економски политики забележани од светот, највисок раст на странските инвестиции за 260 отсто

„Извештајот за инвестициите во светот 2019″ на Конференцијата на Обединетените нации за трговија и развој јасно констатира дека Република Северна Македонија минатата година имала убедливо највисок раст на странски инвестиции во споредба со сите земји од Западен Балкан. За само една година, стои во Извештајот во Република Северна Македонија странските

СДСМ: Вистинските економски политики забележани од светот, највисок раст на странските инвестиции за 260 отсто

СДСМ: Вистинските економски политики забележани од светот, највисок раст на странските инвестиции за 260 отсто

Вистинските економски политики кои ги води Владата предводена од СДСМ и напредокот кон ЕУ и НАТО се препознаени и забележани од светот. вели СДСМ преку соопштение. „Извештајот за инвестициите во светот 2019“ на Конференцијата на Обединетените нации за трговија и развој јасно констатира дека Република Северна Македонија минатата година имала убедливо

СДСМ: Вистинските економски политики забележани од светот, највисок раст на странските инвестиции за 260 отсто

СДСМ: Вистинските економски политики забележани од светот, највисок раст на странските инвестиции за 260 отсто

Вистинските економски политики кои ги води  Владата предводена од СДСМ и напредокот кон ЕУ и НАТО се  препознаени и забележани од  светот, велат од СДСМ преку соопштение. „Извештајот за инвестициите во светот 2019" на  Конференцијата на Обединетените нации за трговија и развој јасно констатира дека  Република Северна Македонија минатата година имала

СДСМ: Извештајот за инвестициите на ОН ги потврди економските политики на Владата

СДСМ: Извештајот за инвестициите на ОН ги потврди економските политики на Владата

Вистинските економски политики кои ги води Владата предводена од СДСМ и напредокот кон ЕУ и НАТО се препознаени и забележани од светот, сметаат од владејачката партија. Тие тврдат дека Извештајот за инвестициите во светот 2019 на Конференцијата на Обединетените нации за трговија и развој јасно констатира дека Република Северна Македонија минатата година

СДСМ: Имаме највисок раст на странски инвестиции на Балканот, од дури 260 отсто

СДСМ: Имаме највисок раст на странски инвестиции на Балканот, од дури 260 отсто

Вистинските економски политики на Владата предводена од СДСМ и напредокот кон ЕУ и НАТО се препознаени и забележани од светот, истакнуваат од владејачката партија. „’Извештајот за инвестициите во светот 2019′ на Конференцијата на Обединетените нации за трговија и развој јасно констатира дека Република Северна Македонија минатата година имала убедливо

СДСМ: Вистинските економски политики забележани од светот, највисок раст на странските инвестиции за 260 отсто

СДСМ: Вистинските економски политики забележани од светот, највисок раст на странските инвестиции за 260 отсто

Вистинските економски политики кои ги води  Владата предводена од СДСМ и напредокот кон ЕУ и НАТО се  препознаени и забележани од  светот. Извештајот за инвестициите во светот 2019″ на  Конференцијата на Обединетените нации за трговија и развој јасно констатира дека  Република Северна Македонија минатата година имала убедливо највисок раст на странски

(ВИДЕО) Костадинов: Вистинските економски политики и напредокот кон ЕУ и НАТО позитивно влијаат врз развојот на економијата

(ВИДЕО) Костадинов: Вистинските економски политики и напредокот кон ЕУ и НАТО позитивно влијаат врз развојот на економијата

Вистинските економски политики и напредокот кон ЕУ и НАТО позитивно влијаат врз развојот на економијата. Тоа го потврдуваат и меѓународни организации со нивните економски извештаи и анализи, изјави Костадин Костадинов, портпарол и пратеник на СДСМ, на денешната прес-конференција. „Извештајот за инвестициите во светот 2019“ на  Конференцијата на Обединетените

Костадинов: Северна Македонија со најголем раст на инвестициите од 260%

Костадинов: Северна Македонија со најголем раст на инвестициите од 260%

Интегрален текст од прес-конференција на Костадин Костадинов, портпарол на СДСМ Вистинските економки политики и напредокот кон ЕУ и НАТО позитивно влијаат врз развојот на економијата. Тоа го потврдуваат и меѓународни организации со нивните економски извештаи и анализи. „Извештајот за инвестициите во светот 2019" на Конференцијата на Обединетените нации

Костадинов: Нашата држава е убедливо прва по раст на странски директни инвестиции

Костадинов: Нашата држава е убедливо прва по раст на странски директни инвестиции

Вистинските економки политики и напредокот кон ЕУ и НАТО позитивно влијаат врз развојот на економијата, кажа Костадин Костадинов, портпарол и пратеник на СДСМ, на денешната прес-конференција. „Тоа го потврдуваат и меѓународни организации со нивните економски извештаи и анализи. „Извештајот за инвестициите во светот 2019″ на Конференцијата на Обединетените

(ВИДЕО) Костадинов: Северна Македонија со најголем раст на инвестициите од 260%

(ВИДЕО) Костадинов: Северна Македонија со најголем раст на инвестициите од 260%

-Вистинските економки политики и напредокот кон ЕУ и НАТО позитивно влијаат врз развојот на економијата.Тоа го потврдуваат и меѓународни организации со нивните економски извештаи и анализи, изјави на денешната прес конференција Костадин Костадинов, портпарол и пратеник на СДСМ. -„Извештајот за инвестициите во светот 2019″ на Конференцијата на Обединетените

(ВИДЕО) Костадинов: Извештајот на ОН го потврдува економскиот напредок: Северна Македонија со најголем раст на инвестициите од 260%

(ВИДЕО) Костадинов: Извештајот на ОН го потврдува економскиот напредок: Северна Македонија со најголем раст на инвестициите од 260%

-Вистинските економки политики и напредокот кон ЕУ и НАТО позитивно влијаат врз развојот на економијата.Тоа го потврдуваат и меѓународни организации со нивните економски извештаи и анализи, изјави на денешната прес конференција Костадин Костадинов, портпарол и пратеник на СДСМ. -„Извештајот за инвестициите во светот 2019″ на Конференцијата на Обединетените

Со раст од 260 отсто на странските инвестиции лани, земјава е регионален лидер

Со раст од 260 отсто на странските инвестиции лани, земјава е регионален лидер

Највисок прилив на странски директни инвестиции во регионот лани имала Србија со 4,12 милијарди долари и Албанија која имала прилив од 1,29 милијарди долари од странски директни инвестиции. Со 737 милиони долари прилив од странски директни инвестиции лани земајава е трета во регионот, покажува „Извештајот за инвестициите во светот 2019″ , објавен од

(ВИДЕО) Костадинов: Северна Македонија со најголем раст на инвестициите од 260%

(ВИДЕО) Костадинов: Северна Македонија со најголем раст на инвестициите од 260%

-Вистинските економки политики и напредокот кон ЕУ и НАТО позитивно влијаат врз развојот на економијата.Тоа го потврдуваат и меѓународни организации со нивните економски извештаи и анализи, изјави на денешната прес конференција Костадин Костадинов, портпарол и пратеник на СДСМ. -„Извештајот за инвестициите во светот 2019″ на Конференцијата на Обединетените

Костадинов: Вистинските економки политики позитивно влијаат врз развојот на економијата

Костадинов: Вистинските економки политики позитивно влијаат врз развојот на економијата

Вистинските економки политики и напредокот кон ЕУ и НАТО позитивно влијаат врз развојот на економијата.  Тоа го потврдуваат и меѓународни организации со нивните економски извештаи и анализи. „Извештајот за инвестициите во светот 2019″ на  Конференцијата на Обединетените нации за трговија и развој, покажува дека нашата држава, Северна Македонија минатата

УНКТАД: Македонија со најголем раст на директни странски инвестиции во регионот

УНКТАД: Македонија со најголем раст на директни странски инвестиции во регионот

Северна Македонија минатата година имаше најголем раст на директни странски инвестиции меѓу државите од Западен Балкан, се наведува во Извештајот за инвестициите во светот во 2019 на Конференцијата на ОН за трговија и развој (УНКТАД). Во Извештајот се посочува дека приливот на директни странски инвестиции во земјава лани достигнал 737 милиони долари,