притисни ентер »

Фаучи: Пандемијата на коронавирус можа да добие цикличен карактер

Фаучи: Пандемијата на коронавирус можа да добие цикличен карактер

Водечкиот специјалист за инфективни заболувања во САД, Антони Фаучи, изјави дека пандемијата на коронавирус што го погоди светот, може повторно да се појави и тоа во многу посилна форма, ако не се преземат неопходните мерки. Фаучи, кој е раководител на Институт за алергиски и инфективни заболувања, и член на координатвното тело на Белата куѓа за борба

Фаучи: Пандемијата на коронавирус можа да добие цикличен карактер

Фаучи: Пандемијата на коронавирус можа да добие цикличен карактер

Водечкиот специјалист за инфективни заболувања во САД, Антони Фаучи, изјави дека пандемијата на коронавирус што го погоди светот, може повторно да се појави и тоа во многу посилна форма, ако не се преземат неопходните мерки. Фаучи, кој е раководител на Институт за алергиски и инфективни заболувања, и член на координатвното тело на Белата куѓа за борба

Фаучи: Пандемијата на коронавирус можа да добие цикличен карактер

Фаучи: Пандемијата на коронавирус можа да добие цикличен карактер

Фото: Б. Грданоски САД – Водечкиот специјалист за инфективни заболувања во САД, Антони Фаучи, изјави дека пандемијата на коронавирус што го погоди светот, може повторно да се појави и тоа во многу посилна форма, ако не се преземат неопходните мерки. Фаучи, кој е раководител на Институт за алергиски и инфективни заболувања, и член на координатвното

Фаучи: Пандемијата на коронавирус можа да добие цикличен карактер

Фаучи: Пандемијата на коронавирус можа да добие цикличен карактер

Водечкиот специјалист за инфективни заболувања во САД, Антони Фаучи, изјави дека пандемијата на коронавирус што го погоди светот, може повторно да се појави и тоа во многу посилна форма, ако не се преземат неопходните мерки. Фаучи, кој е раководител на Институт за алергиски и инфективни заболувања, и член на координатвното тело на Белата куѓа за борба

Советникот за здравство во Белата куќа: Бидете подготвени за втор бран од пандемијата

Советникот за здравство во Белата куќа: Бидете подготвени за втор бран од пандемијата

Водечкиот специјалист за инфективни заболувања во САД, Антони Фаучи, изјави дека пандемијата на коронавирус што го погоди светот, може повторно да се појави и тоа во многу посилна форма, ако не се преземат неопходните мерки. Фаучи, кој е раководител на Институт за алергиски и инфективни заболувања, и член на координатвното тело на Белата куѓа за борба

Фаучи: Пандемијата на коронавирус можа да добие цикличен карактер

Фаучи: Пандемијата на коронавирус можа да добие цикличен карактер

– Водечкиот специјалист за инфективни заболувања во САД, Антони Фаучи, изјави дека пандемијата на коронавирус што го погоди светот, може повторно да се појави и тоа во многу посилна форма, ако не се преземат неопходните мерки. Фаучи, кој е раководител на Институт за алергиски и инфективни заболувања, и член на координатвното тело на Белата куѓа за

Американски специјалист за инфективни заболувања: Пандемијата можe да добие цикличен карактер

Американски специјалист за инфективни заболувања: Пандемијата можe да добие цикличен карактер

Водечкиот специјалист за инфективни заболувања во САД, Антони Фаучи, изјави дека пандемијата на коронавирус што го погоди светот, може повторно да се појави и тоа во многу посилна форма, ако не се преземат неопходните мерки. Фаучи, кој е раководител на Институт за алергиски и инфективни заболувања, и член на координатвното тело на Белата куѓа за борба

Американски научник: Постојат големи шанси коронавирусот да стане сезонска болест

Американски научник: Постојат големи шанси коронавирусот да стане сезонска болест

Постојат големи шанси новиот коронавирус да стане сезонска болест, кажа водечки американски научник истакнувајќи дека е потребно итно да се најде вакцина и ефикасно лекување. Антони Фаучи, кој ги води истражувањата за инфективни болести на американскиот Национален институт за здравје, кажа на брифинг за новинарите дека вирусот веќе почнува да се вкоренува