Храна која инстантно ќе ве расположи

Храната е многу повеќе од вкусно задоволство кое ни дава енергија. Знаевте ли дека некои прехранбени намирници всушност можат да ви го подобрат расположението? Па следниот пат кога ќе се почувствувате нерасположено и не знаете што да јадете, дајте им шанса на некои од следниве намирници: Семки од тиква --> Испечете малку семки од тиква и додајте ги