притисни ентер »

Данијела Мартиновиќ: Во Скопје се чувствувам како дома!

Данијела Мартиновиќ: Во Скопје се чувствувам како дома!

Многу пати сум нагласила дека во Скопје се чувствувам како дома и толку долго не сум гостувала, што навистина сум пресреќна дека ќе ви го покажам она за што ви раскажувам и за што живеам, вели Данијела, хрватската поп пејачка која на 14 февруари ќе одржи концерт во Скопје. Таа денеска допатува во Скопје за да го најави концертот и одговараше на прашања

Данијела Мартиновиќ: Во Скопје се чувствувам како дома!

Данијела Мартиновиќ: Во Скопје се чувствувам како дома!

Многу пати сум нагласила дека во Скопје се чувствувам како дома и толку долго не сум гостувала, што навистина сум пресреќна дека ќе ви го покажам она за што ви раскажувам и за што живеам, вели Данијела, хрватската поп пејачка која на 14 февруари ќе одржи концерт во Скопје. Таа денеска допатува во Скопје за да го најави концертот и одговараше на прашања

„Едвај чекам да пеам пред македонската публика“, Данијела Мартиновиќ пред концертот во Скопје

„Едвај чекам да пеам пред македонската публика“, Данијела Мартиновиќ пред концертот во Скопје

Хрватската пеачка Данијела Мартиновиќ на 14 февруари ќе одржи концерт во Македонскиот народен театар во Скопје. Ова е прво гостување на Данијела во Скопје по речиси десет години. Концертот е дел од нејзината турнеја „Неописиво“, а освен најголемите хитови, публиката ќе слушне и дел од поезијата што ја пишува Данијела. „Едвај чекам да пеам во Скопје,

„Едвај чекам да пејам пред македонската публика“, Данијела Мартиновиќ пред концертот во Скопје

„Едвај чекам да пејам пред македонската публика“, Данијела Мартиновиќ пред концертот во Скопје

Хрватската пејачка Данијела Мартиновиќ на 14 февруари ќе одржи концерт во Македонскиот народен театар во Скопје. Ова е прво гостување на Данијела во Скопје по скоро десет години. Концертот е дел од нејзината турнеја „Неописиво“, а освен најголемите хитови, публиката ќе слушне и дел од поезијата што ја пишува Данијела. „Едвај чекам да пеам во Скопје,

„Едвај чекам да пеам пред македонската публика“, Данијела Мартиновиќ пред концертот во Скопје

„Едвај чекам да пеам пред македонската публика“, Данијела Мартиновиќ пред концертот во Скопје

Хрватската пеачка Данијела Мартиновиќ на 14 февруари ќе одржи концерт во Македонскиот народен театар во Скопје. Ова е прво гостување на Данијела во Скопје по речиси десет години. Концертот е дел од нејзината турнеја „Неописиво“, а освен најголемите хитови, публиката ќе слушне и дел од поезијата што ја пишува Данијела. „Едвај чекам да пеам во Скопје,