притисни ентер »

Пад на цената на златото

Пад на цената на златото

Вредноста на злато денеска првпат по деветнеделниот раст забележа пад на њујоршката берза „Комекс“. Цената на златото за испорака во октомври се намали за 0,25 проценти или за 4,95 долари и се тргуваше за 1.965,45 долари за унца. Вредноста на златото минатиот петок забележа историски рекорд од 2.089,2 долари за унца. И цената на среброто за испорака

Пад на цената на златото

Пад на цената на златото

Вредноста на злато денеска првпат по деветнеделниот раст забележа пад на њујоршката берза „Комекс“. Цената на златото за испорака во октомври се намали за 0,25 проценти или за 4,95 долари и се тргуваше за 1.965,45 долари за унца. Вредноста на златото минатиот петок забележа историски рекорд од 2.089,2 долари за унца. И цената на среброто за испорака

Пад на цената на златото

Пад на цената на златото

Вредноста на злато денеска првпат по деветнеделниот раст забележа пад на њујоршката берза „Комекс“. Цената на златото за испорака во октомври се намали за 0,25 проценти или за 4,95 долари и се тргуваше за 1.965,45 долари за унца. Вредноста на златото минатиот петок забележа историски рекорд од 2.089,2 долари за унца. И цената на среброто за испорака

Пaд на цeнaтa на злaтoтo

Пaд на цeнaтa на злaтoтo

Вредноста на злато денеска првпат по деветнеделниот раст забележа пад на њујоршката берза „Комекс“. Цената на златото за испорака во октомври се намали за 0,25 проценти или за 4,95 долари и се тргуваше за 1.965,45 долари за унца. Вредноста на златото минатиот петок забележа историски рекорд од 2.089,2 долари за унца. И цената на среброто за испорака

Пад на цената на златото

Пад на цената на златото

Пад на цената на златото Вредноста на злато денеска првпат по деветнеделниот раст забележа пад на њујоршката берза „Комекс“. Цената на златото за испорака во октомври се намали за 0,25 проценти или за 4,95 долари и се тргуваше за 1.965,45 долари за унца. Вредноста на златото минатиот петок забележа историски рекорд од 2.089,2 долари за унца. И цената

Пад на цената на златото

Пад на цената на златото

Вредноста на злато денеска првпат по деветнеделниот раст забележа пад на њујоршката берза „Комекс“. Цената на златото за испорака во октомври се намали за 0,25 проценти или за 4,95 долари и се тргуваше за 1.965,45 долари за унца. Вредноста на златото минатиот петок забележа историски рекорд од 2.089,2 долари за унца. И цената на среброто за испорака

Њујоршка берза: Падна цената на златото, првпат по двомесечниот раст

Њујоршка берза: Падна цената на златото, првпат по двомесечниот раст

Вредноста на злато денеска првпат по деветнеделниот раст забележа пад на њујоршката берза „Комекс“. Цената на златото за испорака во октомври се намали за 0,25 проценти или за 4,95 долари и се тргуваше за 1.965,45 долари за унца. Вредноста на златото минатиот петок забележа историски рекорд од 2.089,2 долари за унца. И цената на среброто за испорака

По историскиот рекорд, цената на златото продолжи да паѓа

По историскиот рекорд, цената на златото продолжи да паѓа

Вредноста на злато денеска првпат по деветнеделниот раст забележа пад на њујоршката берза „Комекс“. Цената на златото за испорака во октомври се намали за 0,25 проценти или за 4,95 долари и се тргуваше за 1.965,45 долари за унца. Вредноста на златото минатиот петок забележа историски рекорд од 2.089,2 долари за унца. И цената на среброто за испорака

Пад на цената на златото за првпат по девет недели

Пад на цената на златото за првпат по девет недели

Вредноста на злато денеска првпат по деветнеделниот раст забележа пад на њујоршката берза „Комекс”. Цената на златото за испорака во октомври се намали за 0,25 проценти или за 4,95 долари и се тргуваше за 1.965,45 долари за унца. Вредноста на златото минатиот петок забележа историски рекорд од 2.089,2 долари за унца. И цената на среброто за испорака

Пад на цената на златото

Пад на цената на златото

Њујорк, 14 август 2020 () – Вредноста на злато денеска првпат по деветнеделниот раст забележа пад на њујоршката берза „Комекс“. Цената на златото за испорака во октомври се намали за 0,25 проценти или за 4,95 долари и се тргуваше за 1.965,45 долари за унца. Вредноста на златото минатиот петок забележа историски рекорд од 2.089,2 долари за унца. И цената

Златото денеска првпат забележа пад

Златото денеска првпат забележа пад

Вредноста на злато денеска првпат по деветнеделниот раст забележа пад на њујоршката берза „Комекс”. Цената на златото за испорака во октомври се намали за 0,25 проценти или за 4,95 долари и се тргуваше за 1.965,45 долари за унца. Вредноста на златото минатиот петок забележа историски рекорд од 2.089,2 долари за унца. И цената на среброто за испорака

Пад на цената на златото

Пад на цената на златото

Вредноста на злато денеска првпат по деветнеделниот раст забележа пад на њујоршката берза „Комекс“. - Реклама - Цената на златото за испорака во октомври се намали за 0,25 проценти или за 4,95 долари и се тргуваше за 1.965,45 долари за унца. - Реклама - Вредноста на златото минатиот петок забележа историски рекорд од 2.089,2 долари за унца. - Реклама

По девет недели раст падна цената на златото

По девет недели раст падна цената на златото

Вредноста на злато денеска првпат по деветнеделниот раст забележа пад на њујоршката берза „Комекс“. Цената на златото за испорака во октомври се намали за 0,25 проценти или за 4,95 долари и се тргуваше за 1.965,45 долари за унца. Вредноста на златото минатиот петок забележа историски рекорд од 2.089,2 долари за унца. И цената на среброто за испорака

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Цените на блогородните метали забележаа драстичен пад на азиските и на американската берза. Цената на златото се намали дури за 5,2 отсто и унца се тргуваше за 1.921,50 долари, што е најголем дневен пад во изминатите седум години и е многу помалку од вредноста во петокот кога унца злато се тргуваше за 2.072,50 долари. И цената на среброто забележа

Продолжува златната треска: Цената на златото вртоглаво расте

Продолжува златната треска: Цената на златото вртоглаво расте

Цената на златото продолжува вртоглаво да расте, па така на почетокот на овој месец се искачи до нивоа кои не се забележани уште од септември 2011 година. Инвеститорите во овој благороден метал гледаат „безбедно прибежиште“ за својот имот во време на неизвесност. Во многу земји се буди свеста дека низ овој благороден метал може да се зачува вредноста

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Цените на блогородните метали забележаа драстичен пад на азиските и на американската берза. Цената на златото се намали дури за 5,2 отсто и унца се тргуваше за 1.921,50 долари, што е најголем дневен пад во изминатите седум години и е многу помалку од вредноста во петокот кога унца злато се тргуваше за 2.072,50 долари. И цената на среброто забележа

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Цените на блогородните метали забележаа драстичен пад на азиските и на американската берза. Цената на златото се намали дури за 5,2 отсто и унца се тргуваше за 1.921,50 долари, што е најголем дневен пад во изминатите седум години и е многу помалку од вредноста во петокот кога унца злато се тргуваше за 2.072,50 долари. И цената на среброто забележа

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Цените на блогородните метали забележаа драстичен пад на азиските и на американската берза. Цената на златото се намали дури за 5,2 отсто и унца се тргуваше за 1.921,50 долари, што е најголем дневен пад во изминатите седум години и е многу помалку од вредноста во петокот кога унца злато се тргуваше за 2.072,50 долари. И цената на среброто забележа

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Англија – Цените на блогородните метали забележаа драстичен пад на азиските и на американската берза. Цената на златото се намали дури за 5,2 отсто и унца се тргуваше за 1.921,50 долари, што е најголем дневен пад во изминатите седум години и е многу помалку од вредноста во петокот кога унца злато се тргуваше за 2.072,50 долари. И цената на среброто