притисни ентер »

Се појавила првата жена: Младоженец нападнат на свадбата, сакале да го запалат (ВИДЕО)

Се појавила првата жена: Младоженец нападнат на свадбата, сакале да го запалат (ВИДЕО)

Младоженецот бил протеран од неговата венчавка – откако неговата прва сопруга влегла на свадбата за да ја извести новата невеста дека веќе е во брак не со една, туку со две жени! Асиф Рафик Сидики бил скоро линчуван на својата свадба во Крачи, откако била откриена измамата. Loading... На венчавка им влета жена во венчаница, го тепаше младоженецот и

Хаос на свадба: Бесните сватови го претепале младоженецот (ВИДЕО)

Хаос на свадба: Бесните сватови го претепале младоженецот (ВИДЕО)

Асиф Рафик Сидиџи, бил избркан од сопствената свадба откако на веселбата се појавила неговата прва сопруга и и рекла на невестата дека Сидиџи веќе е оженет со две жени. Ова ги налути собраните гости на свадбата, кои потоа се нафрлија на младоженецот и му ги искинаа  пантолоните и маицата. Ако не се скриеше под блискиот автобус и не му помогнаа минувачи,

МЛАДОЖЕНЕЦ ПРЕТЕПАН И ИЗБРКАН ОД СВАДБАТА:Се појави првата жена и ја расипа церемонијата (ВИДЕО)

МЛАДОЖЕНЕЦ ПРЕТЕПАН И ИЗБРКАН ОД СВАДБАТА:Се појави првата жена и ја расипа церемонијата (ВИДЕО)

Бесни гости го избркале младоженецот од неговата венчавка во Карачи, Пакистан, откако првата жена се појавила да ја предупреди невестата дека нејзиниот иден сопруг нема една, туку две сопруги. Асиф Рафик Сидики, кој има околу 30 години, бил претепан на свадбата, кошулата и пантолоните му биле искинати како резултат на шокантната вест. Младоженецот

МЛАДОЖЕНЕЦ ПРЕТЕПАН И ИЗБРКАН ОД СВАДБАТА:Се појави првата жена и ја расипа церемонијата (ВИДЕО)

МЛАДОЖЕНЕЦ ПРЕТЕПАН И ИЗБРКАН ОД СВАДБАТА:Се појави првата жена и ја расипа церемонијата (ВИДЕО)

Бесни гости го избркале младоженецот од неговата венчавка во Карачи, Пакистан, откако првата жена се појавила да ја предупреди невестата дека нејзиниот иден сопруг нема една, туку две сопруги. Асиф Рафик Сидики, кој има околу 30 години, бил претепан на свадбата, кошулата и пантолоните му биле искинати како резултат на шокантната вест. Младоженецот