притисни ентер »

Скола: Не сме како Србија, Литванија, Франција, нашиот успех е случајност!

Скола: Не сме како Србија, Литванија, Франција, нашиот успех е случајност!

Кошаркарската селекција на Аргентина направи мало чудо со тоа што се пласираше во годинешното финале на Мундобаскетот во Кина. Сепак „гаучосите“ во битката за тронот потклекнаа пред „фуријата“, но генерацијата предводена од ветеранот Луис Скола доби потврда за добрата работа. Сепак Скола вели дека успехот не се должи на системска работа, туку на случајност

Скола: Не сме како Србија, Литванија, Франција, нашиот успех е случајност!

Скола: Не сме како Србија, Литванија, Франција, нашиот успех е случајност!

Кошаркарската селекција на Аргентина направи мало чудо со тоа што се пласираше во годинешното финале на Мундобаскетот во Кина. Сепак „гаучосите“ во битката за тронот потклекнаа пред „фуријата“, но генерацијата предводена од ветеранот Луис Скола доби потврда за добрата работа. Сепак Скола вели дека успехот не се должи на системска работа, туку на случајност