Жена се обидува да ги напумпа гумите на погрешно место (ВИДЕО)

Две жени толку не знаеле да направат разлика меѓу машина за полнење пневматици и батерии , што станаа хит на социјалните мрежи. Жената пристигнува на паркинг во Фолксваген. Потоа на безбедносната камера се гледа како приклучокот за поленње батерии на електрични авотмобили се обидува да го намести на вентилот на гумата. Очигледно не и оди со CCS Combo