притисни ентер »

Како би изгледал новиот Samsung Galaxy S20?

Како би изгледал новиот Samsung Galaxy S20?

Доколку продолжат да изнесуваат информации, ќе знаеме како ќе изгледа новиот суперсмартфон на Samsung пред настанот Unpacked кој е најавен за 11 февруари.. Типувачот Еван Блес повторно објави фотографии од смартфонот на Samsung, Galaxy S20, заедно со слушалките Galaxy Buds+ кои се наменети за оние коишто го користат моделот S20+ и S20 Ultra. Многу

Како би изгледал новиот Samsung Galaxy S20?

Како би изгледал новиот Samsung Galaxy S20?

Типувачот Еван Блес повторно објави фотографии од смартфонот на Samsung, Galaxy S20, заедно со слушалките Galaxy Buds+ кои се наменети за оние коишто го користат моделот S20+ и S20 Ultra. Доколку продолжат да изнесуваат информации, ќе знаеме како ќе изгледа новиот суперсмартфон на Samsung пред настанот Unpacked кој е најавен за 11 февруари. Типувачот

Како би изгледал новиот Samsung Galaxy S20?

Како би изгледал новиот Samsung Galaxy S20?

Доколку продолжат да изнесуваат информации, ќе знаеме како ќе изгледа новиот суперсмартфон на Samsung пред настанот Unpacked кој е најавен за 11 февруари. Типувачот Еван Блес повторно објави фотографии од смартфонот на Galaxy S20, заедно со слушалките Galaxy Buds+ кои се наменети за оние коишто го користат моделот S20+ и S20 Ultra. Многу шпекулации

Galaxy S20 и Galaxy Buds+ на нови фотографии

Galaxy S20 и Galaxy Buds+ на нови фотографии

Добропознатиот дојавувач Evan Blass (@evleaks) објави неколку фотографии од Galaxy S20 линијата смартфони, кои делуваат како да се од официјална промо селекција. Рендерите вклучуваат и една фотографија на која е прикажен бесплатен сет од Galaxy Buds+ слушалките за оние кои ќе ги преднарачаат S20+ или S20 Ultra. Фотографиите потврдува доста од она што

Galaxy S20 и Galaxy Buds+ на нови фотографии

Galaxy S20 и Galaxy Buds+ на нови фотографии

Добропознатиот дојавувач Evan Blass (@evleaks) објави неколку фотографии од Galaxy S20 линијата смартфони, кои делуваат како да се од официјална промо селекција. Рендерите вклучуваат и една фотографија на која е прикажен бесплатен сет од Galaxy Buds+ слушалките за оние кои ќе ги преднарачаат S20+ или S20 Ultra. Фотографиите потврдува доста од она што

Неофицијална слика ги прикажува новите Galaxy S20+ и S20 Ultra заедно со Galaxy Buds+

Неофицијална слика ги прикажува новите Galaxy S20+ и S20 Ultra заедно со Galaxy Buds+

Сликата е од промотивен материјал од Samsung, а ја објави Еван Блас, поради што се смета за веродостојна Samsung ќе ги претстави новите Galaxy S20 телефони за две недели на настан во Сан Франциско. На овој настан покрај овие телефони, се очекува претставување и на Galaxy Z Flip , новиот телефон со екран кој се превиткува, како и нова генерација од

Поскапите верзии на Galaxy S20 заедно со бесплатни Galaxy Buds +

Поскапите верзии на Galaxy S20 заедно со бесплатни Galaxy Buds +

Фановите на Samsung кои сакаа да стигнат до новите премиум модели како што се претстојните Samsung Galaxy S20 Plus и Samsung Galaxy S20 Ultra ќе може да стигнат и до бесплатни Samsung Galaxy Buds Plus безжични слушалки. За да заштедите околу 200 евра колку што се претпоставува дека ќе чинат новите Samsung Galaxy Buds Plus слушалки треба да направите