притисни ентер »

(ВИДЕО) Водителка „пукнала од смеење“ читајќи вести за висината на помошта за инвалидите

(ВИДЕО) Водителка „пукнала од смеење“ читајќи вести за висината на помошта за инвалидите

На Интернет се шири видео од руската презентерка Александра Новикова, која читајќи вест за социјална помошпочнала хистерично да се смее. Новикова со морен тон започнала да ја чита веста за зголемувањето на социјалната помош за лицата со посебни потреби, но пукнала во смеа кога прочитала колку изнесува помошта за меѓународен превоз до бањата. Социјалната

Руска водителка поради неконтролирано смеење ги прекина вестите

Руска водителка поради неконтролирано смеење ги прекина вестите

Александра Новикова, водителка на локална телевизија на Камчатка, погреши при читањето вести и веднаш потоа почна неконтролирано да се смее. За среќа, весите не беа емитувани во живо, но видеото со нејзината реакција е објавено подоцна. Таа погрешно ја прочита веста за зголемувањето на примањата за социјална заштита и почна неконтролирано да се смее

ВИДЕО: Спикерка почна неконтролирано да се смее на сред вести

ВИДЕО: Спикерка почна неконтролирано да се смее на сред вести

Александра Новикова, спикерка на локална телевизија на Камчатка направила грешка при читањето на вестите, па почнала неконтролирано да се смее. За среќа, вестите не се емитувале во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително објавено станало вистински хит. Таа погрешно ја прочитала веста за зголемување на трошоците за социјална заштита,

ВИДЕО: Спикерка почна неконтролирано да се смее на сред вести

ВИДЕО: Спикерка почна неконтролирано да се смее на сред вести

Александра Новикова, спикерка на локална телевизија на Камчатка направила грешка при читањето на вестите, па почнала неконтролирано да се смее. За среќа, вестите не се емитувале во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително објавено станало вистински хит. Таа погрешно ја прочитала веста за зголемување на трошоците за социјална заштита,

(Видео) Руска водителка се изнасмеа среде вести, ѝ се закануваат со отказ

(Видео) Руска водителка се изнасмеа среде вести, ѝ се закануваат со отказ

Руската презентерка на вести на државната телевизија, Александра Новикова, стана хит на социјалните мрежи откако се рашири снимката на која таа не можела да се воздржи да се смее за време на читањето на вести, за владиното зголемување на социјалната помош. Новикова додека го читала извештајот за зголемување на помошта. Помошта била наменета за лицата

Пукна од смеење на ТВ, сега и се насмевнува отказ: Руска водителка не издржа читајќи ја веста за висината на социјалната помош! (ВИДЕО)

Пукна од смеење на ТВ, сега и се насмевнува отказ: Руска водителка не издржа читајќи ја веста за висината на социјалната помош! (ВИДЕО)

Водителка на руска државна телевизија стана хит на социјалните мрежи по снимката на која не можела да се задржи од смеење читајќи вест за владиното зголемување на социјалната помош. Александра Новикова од вестите Камчатка не можела да се воздржи додека го читала извештајот за зголемување на помошта за лицата со инвалидитет, воените ветерани, жртвите

(Видео) Руска водителка се изнасмеа среде вести, ѝ се закануваат со отказ

(Видео) Руска водителка се изнасмеа среде вести, ѝ се закануваат со отказ

Руската презентерка на вести на државната телевизија Александра Новикова стана хит на социјалните мрежи откако се рашири снимката на која таа не можела да се воздржи да се смее за време на читањето  вести, за владиното зголемување на социјалната помош. Новикова го читала извештајот за зголемување на помошта. Помошта била наменета за лицата со инвалидитет,

Спикерка ги прекина вестите поради неконтролирано смеење (ВИДЕО)

Спикерка ги прекина вестите поради неконтролирано смеење (ВИДЕО)

Спикерка ги прекина вестите поради неконтролирано смеење (ВИДЕО) Спикерката на една локална телевизија на Камчатка, Александра Новикова, направила грешка при читањето на вестите по што следело неконтролирано смеење. За среќа, вестите не биле емитувани во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително објавено станало вистински хит, но истото

ВОДИТЕЛКА ПРСНА ОД СМЕА: Читаше прилог за социјални придобивки, содржината ја натера да се ИЗНАСМЕЕ ОД СРЦЕ  (ВИДЕО)

ВОДИТЕЛКА ПРСНА ОД СМЕА: Читаше прилог за социјални придобивки, содржината ја натера да се ИЗНАСМЕЕ ОД СРЦЕ (ВИДЕО)

Водителка на руската државна телевизија стана хит на социјалните мрежи, после снимката на која се гледа дека не може да престане да се смее за време на вестите на кои читаше прилог за социјални придобивки. Александра Новикова на Вести Камчатка не можеше да се за држи себеси додека читаше прилог за зголемување на помошта за лица со посебни потреби,

Спикерка ги прекина вестите поради неконтролирано смеење (ВИДЕО)

Спикерка ги прекина вестите поради неконтролирано смеење (ВИДЕО)

Спикерката на една локална телевизија на Камчатка, Александра Новикова, направила грешка при читањето на вестите по што следело неконтролирано смеење. За среќа, вестите не биле емитувани во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително објавено станало вистински хит, но истото изнервирало и одредени гледачи. Таа погрешно ја прочитала веста

ВОДИТЕЛКА ПРСНА ОД СМЕА: Читаше прилог за социјални придобивки, содржината ја натера да се ИЗНАСМЕЕ ОД СРЦЕ  (ВИДЕО)

ВОДИТЕЛКА ПРСНА ОД СМЕА: Читаше прилог за социјални придобивки, содржината ја натера да се ИЗНАСМЕЕ ОД СРЦЕ (ВИДЕО)

Водителка на руската државна телевизија стана хит на социјалните мрежи, после снимката на која се гледа дека не може да престане да се смее за време на вестите на кои читаше прилог за социјални придобивки. Александра Новикова на Вести Камчатка не можеше да се за држи себеси додека читаше прилог за зголемување на помошта за лица со посебни потреби,

ВИДЕО: Водителка ги прекинала вестите поради неконтролирано смеење

ВИДЕО: Водителка ги прекинала вестите поради неконтролирано смеење

Александра Новикова, водителка на една локална телевизија на Камчатка, направила грешка при читањето на вестите по што следело неконтролирано смеење. За среќа, вестите не биле емитувани во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително објавено станало вистински хит. Но, истото изнервирало и одредени гледачи. Руската унија на новинари порачале

Александра Новикова, водителка на една локална телевизија, ги прекинала вестите поради неконтролирано смеење

Александра Новикова, водителка на една локална телевизија, ги прекинала вестите поради неконтролирано смеење

Александра Новикова, водителка на една локална телевизија на Камчатка, направила грешка при читањето на вестите по што следело неконтролирано смеење. За среќа, вестите не биле емитувани во живо, а видето со нејзината реакција кое било дополнително објавено станало вистински хит. Но, истото изнервирало и одредени гледачи. Руската унија на новинари порачале