притисни ентер »

Огнена топка пукна над египетска пирамида, еден дел одлета на спротивната страна (ВИДЕО)

Огнена топка пукна над египетска пирамида, еден дел одлета на спротивната страна (ВИДЕО)

Снимка од египетските пирамиди во Египет ги подели корисниците на социјалните мрежи кои се спротивставија околу разни теории на заговори и идеи за тоа дали е во прашање природен феномен или НЛО со вонземско потекло. Снимките над пирамидите предизвикаа необични тврдења дека „се вратиле вистинските градители на пирамидата“. loading... Полицијата во чудо:

Сјајна огнена топка прелетала над египетска пирамида (ВИДЕО)

Сјајна огнена топка прелетала над египетска пирамида (ВИДЕО)

Снимките од наводното појавување на НЛО, снимени над пирамидите во Египет, предизвикаа неверојатни тврдења дека вистинските градители на пирамидите се вратиле да ги видат своите дела, пренесува „Спутник“. Снимката покажува блескава бела огнена топка како се спушта низ небото над египетската пирамида, кога одеднаш белата топка пука и тргнува во спротивна

Сјајна огнена топка прелетала над египетска пирамида (ВИДЕО)

Сјајна огнена топка прелетала над египетска пирамида (ВИДЕО)

Снимките од наводното појавување на НЛО, снимени над пирамидите во Египет, предизвикаа неверојатни тврдења дека вистинските градители на пирамидите се вратиле да ги видат своите дела, пренесува „Спутник“. Снимката покажува блескава бела огнена топка како се спушта низ небото над египетската пирамида, кога одеднаш белата топка пука и тргнува во спротивна

(Видео) НЛО во Египет? Сјајна огнена топка прелетала над египетска пирамида

(Видео) НЛО во Египет? Сјајна огнена топка прелетала над египетска пирамида

Снимките од наводното појавување на НЛО, снимени над пирамидите во Египет, предизвикаа неверојатни тврдења дека вистинските градители на пирамидите се вратиле да ги видат своите дела, пренесува „Спутник“. Снимката покажува блескава бела огнена топка како се спушта низ небото над египетската пирамида, кога одеднаш белата топка пука и тргнува во спротивна

(Видео) НЛО во Египет? Сјајна огнена топка прелетала над египетска пирамида

(Видео) НЛО во Египет? Сјајна огнена топка прелетала над египетска пирамида

Снимките од наводното појавување на НЛО, снимени над пирамидите во Египет, предизвикаа неверојатни тврдења дека вистинските градители на пирамидите се вратиле да ги видат своите дела, пренесува „Спутник“. Снимката покажува блескава бела огнена топка како се спушта низ небото над египетската пирамида, кога одеднаш белата топка пука и тргнува во спротивна

(Видео) НЛО во Египет? Сјајна огнена топка прелетала над египетска пирамида

(Видео) НЛО во Египет? Сјајна огнена топка прелетала над египетска пирамида

Снимките од наводното појавување на НЛО, снимени над пирамидите во Египет, предизвикаа неверојатни тврдења дека вистинските градители на пирамидите се вратиле да ги видат своите дела, пренесува „Спутник“. Снимката покажува блескава бела огнена топка како се спушта низ небото над египетската пирамида, кога одеднаш белата топка пука и тргнува во спротивна

(ВИДЕО) Огнена топка над пирамидите во Египет! НЛО или метерор, дискусија на социјалните мрежи

(ВИДЕО) Огнена топка над пирамидите во Египет! НЛО или метерор, дискусија на социјалните мрежи

Снимка, направена над пирамидите во Египет, ги подели корисниците на друштвените мрежи. Дел од нив тврдат дека на снимката се гледа природен феномен на небото, а други уверуваат дека се работи за НЛО. На материјалот се гледа голема бела топка која во еден момент се двои на два дела и почнуваат да се движат во спротивни насоки. Нема податоци кога е

(Видео) НЛО во Египет? Сјајна огнена топка прелетала над египетска пирамида

(Видео) НЛО во Египет? Сјајна огнена топка прелетала над египетска пирамида

Снимките од наводното појавување на НЛО, снимени над пирамидите во Египет, предизвикаа неверојатни тврдења дека вистинските градители на пирамидите се вратиле да ги видат своите дела, пренесува „Спутник“. Снимката покажува блескава бела огнена топка како се спушта низ небото над египетската пирамида, кога одеднаш белата топка пука и тргнува во спротивна