притисни ентер »

На 123 години почина најстариот човек на светот

На 123 години почина најстариот човек на светот

Доживеа промени на епохи и генерации, исчува осум деца, 35 внуци и повеќе од 20 правнуци. Тој секогаш беше љубезен човек кој го сакаше животот, во што се уверив повеќепати кога се сретнувавме”, напиша Јунус-бек Јевруков(55), претседател на Република Ингушетија, во рамките на Руската Федерација. Апаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот,

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години Апаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот, почина на возраст од 123 години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук од неговата градина. Тој спиел најмалку 11 часа на ден, избегнувал да гледа телевизија и не пушел. „Доживеа промени на

Починал најстариот човек на светот – Имал 123 години

Починал најстариот човек на светот – Имал 123 години

Тој, наводно, ги имал сите негови природни заби. Доколку неговите документи биле сочувани, тој би го надминал Јаронецот Џиромон Кимура, кој почина на 116 години и 54 дена. Апаз Илиев, кој тврдел дека е најстариот човек во светот, починал на возраст од 123. години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук

Почина најстариот човек во светот

Почина најстариот човек во светот

Aпаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот, почина на возраст од 123 години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук од неговата градина. Тој спиел најмалку 11 часа на ден, избегнувал да гледа телевизија и не пушел. ,,Доживеа промени на епохи и генерации, исчува осум деца, 35 внуци и повеќе

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Апаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот, почина на возраст од 123 години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук од неговата градина. Тој спиел најмалку 11 часа на ден, избегнувал да гледа телевизија и не пушел. ,,Доживеа промени на епохи и генерации, исчува осум деца, 35 внуци и повеќе

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Апаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот, почина на возраст од 123 години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук од неговата градина. Тој спиел најмалку 11 часа на ден, избегнувал да гледа телевизија и не пушел. ,,Доживеа промени на епохи и генерации, исчува осум деца, 35 внуци и повеќе

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Апаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот, почина на возраст од 123 години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук од неговата градина. Тој спиел најмалку 11 часа на ден, избегнувал да гледа телевизија и не пушел. ,,Доживеа промени на епохи и генерации, исчува осум деца, 35 внуци и повеќе

Почина најстариот човек на светот, тврдел дека има 123 години

Почина најстариот човек на светот, тврдел дека има 123 години

Апаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот, почина на возраст од 123 години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук од неговата градина. Тој спиел најмалку 11 часа на ден, избегнувал да гледа телевизија и не пушел. -Доживеа промени на епохи и генерации, исчува осум деца, 35 внуци и повеќе

Почина најстариот човек во светот

Почина најстариот човек во светот

Aпаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот, почина на возраст од 123 години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук од неговата градина. Тој спиел најмалку 11 часа на ден, избегнувал да гледа телевизија и не пушел. „Доживеа промени на епохи и генерации, исчува осум деца, 35 внуци и повеќе

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Почина најстариот човек на светот, имаше 123 години

Апаз Илиев, кој тврдеше дека е најстариот човек во светот, почина на возраст од 123 години. Тајната на долгиот живот на Апаз е млекото и изворска вода, а јадел исклучиво зеленчук од неговата градина. Тој спиел најмалку 11 часа на ден, избегнувал да гледа телевизија и не пушел. „Доживеа промени на епохи и генерации, исчува осум деца, 35 внуци и повеќе

Почина најстариот човек на светот на 123 годишна возраст, Русинот кој ја знаеше и ја откри тајната на долговечноста

Почина најстариот човек на светот на 123 годишна возраст, Русинот кој ја знаеше и ја откри тајната на долговечноста

Рускиот пензионер кој тврдеше дека е најстариот човек кој некогаш живеел, умре на пријавената возраст од 123 години. Таткото на осум деца Апаз Илиев, од републиката Ингушетија, во близина на Грузија, изјави дека е роден под последниот руски цар, служел во Првата светска војна, бил прогласен за престар за да се бори во Втората светска војна и го поминал