притисни ентер »

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, во текот на денот без електрична енергија ќе останат корисници од неколку скопски општини. -Од 07:20 до 15:30 часот, корисниците од ул. „Лазар поп Трајков“ бр.17,18 19, ул. „Ташко Караџа“ бр.2, 4 ,6 ,8 ул. „Трифун Хаџи Јанев“ бр.8 ,10, 12, во општина Гази Баба, од 09 до 12:00 часот, корисниците

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

-Од 07:20 до 15:30 часот, корисниците од ул. „Лазар поп Трајков" бр.17,18 19, ул. „Ташко Караџа" бр.2, 4 ,6 ,8 ул. „Трифун Хаџи Јанев" бр.8 ,10, 12, во општина Гази Баба, од 09 до 12:00 часот, корисниците од ул. „Трајко" во нас.Лисиче, општина Аеродром, потоа од 09:30 до 11 часот, корисниците од дел од „Мал", дел од ул.10 во с. Арачиново место викано

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, во текот на денот без електрична енергија ќе останат корисници од неколку скопски општини. -Од 07:20 до 15:30 часот, корисниците од ул. „Лазар поп Трајков“ бр.17,18 19, ул. „Ташко Караџа“ бр.2, 4 ,6 ,8 ул. „Трифун Хаџи Јанев“ бр.8 ,10, 12, во општина Гази Баба, од 09 до 12:00 часот, корисниците

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, во текот на денот без електрична енергија ќе останат корисници од неколку скопски општини. -Од 07:20 до 15:30 часот, корисниците од ул. „Лазар поп Трајков“ бр.17,18 19, ул. „Ташко Караџа“ бр.2, 4 ,6 ,8

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, во текот на денот без електрична енергија ќе останат корисници од неколку скопски општини. -Од 07:20 до 15:30 часот, корисниците од ул. „Лазар поп Трајков“ бр.17,18 19, ул. „Ташко Караџа“ бр.2, 4 ,6 ,8 ул. „Трифун Хаџи Јанев“ бр.8 ,10, 12, во општина Гази Баба, од 09 до 12:00 часот, корисниците

Бeз cтpyja дeлoви нa нeкoлкy cкoпcки oпштини, пpeкинaтo вoдocнaбдyвaњe вo дeл oд Киceлa Boдa

Бeз cтpyja дeлoви нa нeкoлкy cкoпcки oпштини, пpeкинaтo вoдocнaбдyвaњe вo дeл oд Киceлa Boдa

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, во текот на денот без електрична енергија ќе останат корисници од неколку скопски општини. -Од 07:20 до 15:30 часот, корисниците од ул. „Лазар поп Трајков“ бр.17,18 19, ул. „Ташко Караџа“ бр.2, 4 ,6 ,8 ул. „Трифун Хаџи Јанев“ бр.8 ,10, 12, во општина Гази Баба, од 09 до 12:00 часот, корисниците

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

– Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, во текот на денот без електрична енергија ќе останат корисници од неколку скопски општини. -Од 07:20 до 15:30 часот, корисниците од ул. „Лазар поп Трајков“ бр.17,18 19, ул. „Ташко Караџа“ бр.2, 4 ,6 ,8 ул. „Трифун Хаџи Јанев“ бр.8 ,10, 12, во општина Гази Баба, од 09 до 12:00 часот, корисниците

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, во текот на денот без електрична енергија ќе останат корисници од неколку скопски општини. – Од 7.20 до 15.30 часот, корисниците од ул. Лазар поп Трајков бр.17, 18, 19, ул. Ташко Караџа бр. 2, 4, 6, 8 ул. Трифун Хаџи Јанев бр. 8, 10, 12 во општина Гази Баба, од 9 до 12.00 часот, корисниците од

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, во текот на денот без електрична енергија ќе останат корисници од неколку скопски општини. -Од 07:20 до 15:30 часот, корисниците од ул. „Лазар поп Трајков” бр.17,18 19, ул. „Ташко Караџа” бр.2, 4 ,6 ,8 ул. „Трифун Хаџи Јанев” бр.8 ,10, 12, во општина Гази Баба, од 09 до 12:00 часот, корисниците

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Без струја делови на неколку скопски општини, прекинато водоснабдување во дел од Кисела Вода

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, во текот на денот без електрична енергија ќе останат корисници од неколку скопски општини. -Од 07:20 до 15:30 часот, корисниците од ул. „Лазар поп Трајков” бр.17,18 19, ул. „Ташко Караџа” бр.2, 4 ,6 ,8 ул. „Трифун Хаџи Јанев” бр.8 ,10, 12, во општина Гази Баба, од 09 до 12:00 часот, корисниците

Повеќе делови од Скопје и околината утре без струја, ќе нема вода во дел од Кисела Вода

Повеќе делови од Скопје и околината утре без струја, ќе нема вода во дел од Кисела Вода

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, во текот на утрешниот ден без електрична енергија ќе останат корисници од неколку скопски општини. -Од 07:20 до 15:30 часот, корисниците од ул. Лазар поп Трајков бр.17,18 19, ул.Ташко Караџа бр.2, 4 ,6 ,8 ул.Трифун Хаџи Јанев бр.8 ,10, 12, во општина Гази Баба, од 09 до 12:00 часот, корисниците

Повеќе делови од Скопје и околината утре без струја, ќе нема вода во дел од Кисела Вода

Повеќе делови од Скопје и околината утре без струја, ќе нема вода во дел од Кисела Вода

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, во текот на утрешниот ден без електрична енергија ќе останат корисници од неколку скопски општини. -Од 07:20 до 15:30 часот, корисниците од ул. Лазар поп Трајков бр.17,18 19, ул.Ташко Караџа бр.2, 4 ,6 ,8 ул.Трифун Хаџи Јанев бр.8 ,10, 12, во општина Гази Баба, од 09 до 12:00 часот, корисниците

Утре без струја неколку скопски општини, прекинато водоснабдување за дел од општина Кисела Вода

Утре без струја неколку скопски општини, прекинато водоснабдување за дел од општина Кисела Вода

-Од 07:20 до 15:30 часот, корисниците од ул. Лазар поп Трајков бр.17,18 19, ул.Ташко Караџа бр.2, 4 ,6 ,8 ул.Трифун Хаџи Јанев бр.8 ,10, 12, во општина Гази Баба, од 09 до 12:00 часот, корисниците од ул. Трајко во нас.Лисиче, општина Аеродром, потоа од 09:30 до 11часот, корисниците од дел од Мал дел од ул.10 во с. Арачиново место викано Арачиновски

Утре без вода неколку улици во Кисела Вода

Утре без вода неколку улици во Кисела Вода

Утре без вода неколку улици во Кисела Вода Ве известуваме дека на ден 08.04.2021, заради изведување водоводен приклучок ф 200 на улица Иван Козаров ББ, прекинато водоснабдување ќе има: – ул.Иван Козаров од Чешма до Економско училиште; – дел од Божидар Аџија,Доситеј Обрадовиќ,Киро Крстевски и Марко Цепенков. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00

Утре без струја делови од Гази Баба, Аеродром, Арачиново и Студеничани

Утре без струја делови од Гази Баба, Аеродром, Арачиново и Студеничани

Утре без струја делови од Гази Баба, Аеродром, Арачиново и Студеничани Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 08.04.2021 година (четврток), без електрична енергија ќе останат следните корисници: – од 07:20 до 15:30 часот, корисниците од ул. Лазар поп Трајков бр.17,18 19, ул.Ташко Караџа бр.2, 4 ,6 ,8 ул.Трифун Хаџи Јанев бр

Утре без струја неколку скопски општини, прекинато водоснабдување за дел од општина Кисела Вода

Утре без струја неколку скопски општини, прекинато водоснабдување за дел од општина Кисела Вода

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, во текот на утрешниот ден без електрична енергија ќе останат корисници од неколку скопски општини. -Од 07:20 до 15:30 часот, корисниците од ул. Лазар поп Трајков бр.17,18 19, ул.Ташко Караџа бр.2, 4 ,6 ,8 ул.Трифун Хаџи Јанев бр.8 ,10, 12, во општина Гази Баба, од 09 до 12:00 часот, корисниците

Утре без струја неколку скопски општини, прекинато водоснабдување за дел од општина Кисела Вода

Утре без струја неколку скопски општини, прекинато водоснабдување за дел од општина Кисела Вода

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, во текот на утрешниот ден без електрична енергија ќе останат корисници од неколку скопски општини. -Од 07:20 до 15:30 часот, корисниците од ул. Лазар поп Трајков бр.17,18 19, ул.Ташко Караџа бр.2, 4 ,6 ,8 ул.Трифун Хаџи Јанев бр.8 ,10, 12, во општина Гази Баба, од 09 до 12:00 часот, корисниците