притисни ентер »

(ВИДЕО) Бачев: Во 2019 ќе дадеме максимум за унитарна, подобра и поуспешна Македонија со своето вековно име

(ВИДЕО) Бачев: Во 2019 ќе дадеме максимум за унитарна, подобра и поуспешна Македонија со своето вековно име

2018 година е веќе зад нас, пред нас е новата 2019 година и секој од нас си има свое видување за годината што измина и свои цели, желби и соништа за годината пред нас, изјави водачот на Единствена Македонија, Јанко Бачев во своето новогодишно обраќање. „На секој од нас многу фактори му влијаеле на индивидуален план годината да му биде подобра или полоша

(Видео) Бачев: Ќе ја поразиме марионетската власт, Македонија ќе победи

(Видео) Бачев: Ќе ја поразиме марионетската власт, Македонија ќе победи

2018 година е веќе зад нас, пред нас е новата 2019 година и секој од нас си има свое видување за годината што измина и свои цели, желби и соништа за годината пред нас, изјави водачот на Единствена Македонија, Јанко Бачев во своето новогодишно обраќање. „На секој од нас многу фактори му влијаеле на индивидуален план годината да му биде подобра или полоша

Бачев: Ќе ја поразиме марионетската власт, Македонија ќе победи

Бачев: Ќе ја поразиме марионетската власт, Македонија ќе победи

2018 година е веќе зад нас, пред нас е новата 2019 година и секој од нас си има свое видување за годината што измина и свои цели, желби и соништа за годината пред нас, изјави водачот на Единствена Македонија, Јанко Бачев во своето новогодишно обраќање. „На секој од нас многу фактори му влијаеле на индивидуален план годината да му биде подобра или полоша