притисни ентер »

Убавата српска судијка „удри“ кон Роџер: Смири се, немој веќе да пцуеш

Убавата српска судијка „удри“ кон Роџер: Смири се, немој веќе да пцуеш

Роџер Федерер е првиот полуфиналист на АО. Со многу мака успеа да го победи Тенис Сандгрен со 3:2 во сетови. Во неколку моменти Роџер „висеше“, беше пренервозен, на моменти и пцуеше. Сепак шоуто на овој меч и припадна на Маријана Вељовиќ, убавата судијка од Србија кој во неколку наврати „удри“ по славниот Швајцарец, и тоа со зборовите… „Ајде доста

Убавата српска судијка „удри“ кон Роџер: Смири се, немој веќе да пцуеш

Убавата српска судијка „удри“ кон Роџер: Смири се, немој веќе да пцуеш

Роџер Федерер е првиот полуфиналист на АО. Со многу мака успеа да го победи Тенис Сандгрен со 3:2 во сетови. Во неколку моменти Роџер „висеше“, беше пренервозен, на моменти и пцуеше. Сепак шоуто на овој меч и припадна на Маријана Вељовиќ, убавата судијка од Србија кој во неколку наврати „удри“ по славниот Швајцарец, и тоа со зборовите… „Ајде доста

Убавата српска судијка „удри“ кон Роџер: Смири се, немој веќе да пцуеш

Убавата српска судијка „удри“ кон Роџер: Смири се, немој веќе да пцуеш

Роџер Федерер е првиот полуфиналист на АО. Со многу мака успеа да го победи Тенис Сандгрен со 3:2 во сетови. Во неколку моменти Роџер „висеше“, беше пренервозен, на моменти и пцуеше. Сепак шоуто на овој меч и припадна на Маријана Вељовиќ, убавата судијка од Србија кој во неколку наврати „удри“ по славниот Швајцарец, и тоа со зборовите… „Ајде доста