притисни ентер »

Во Франција 181 лице пуштени од карантин поради коронавирусот

Во Франција 181 лице пуштени од карантин поради коронавирусот

Првата група француски државјани, кои се евакуирани од кинескиот град Вухан, пуштени се денеска од карантин на азурниот брег по две недели. Никој од 181 лице не е позитивен на вирусот, соопштија властите. – Немаше никакви проблеми, а луѓето се среќни затоа што заврши, изјави директорот на Црвениот крст, Марк Зилтман. Патниците по евакуацијата од Вухан

Во Франција 181 лице пуштени од карантин поради коронавирусот

Во Франција 181 лице пуштени од карантин поради коронавирусот

Во Франција 181 лице пуштени од карантин поради коронавирусот Првата група француски државјани, кои се евакуирани од кинескиот град Вухан, пуштени се денеска од карантин на азурниот брег по две недели. Никој од 181 лице не е позитивен на вирусот, соопштија властите. Патниците по евакуацијата од Вухан беа сместени во карантин во одморалиштето Кари ле

Од карантин пуштени 181 лице во Франција

Од карантин пуштени 181 лице во Франција

Првата група француски државјани, кои беа евакуирани од кинескиот град Вухан, по две недели се пуштени од карантин. Никој од 181 лице не е позитивен на вирусот, соопштија властите, пренесе „Ројтерс“. „Немаше никакви проблеми и луѓето се среќни затоа што заврши“, рече директорот на Црвениот крст, Марк Зилтман. Патниците по евакуацијата од Вухан беа

Француски државјани евакуирани од Вухан се пуштени од карантин

Француски државјани евакуирани од Вухан се пуштени од карантин

Првата група француски државјани, кои се евакуирани од кинескиот град Вухан, пуштени се денеска од карантин на азурниот брег по две недели. Никој од 181 лице не е позитивен на вирусот, соопштија властите. – Немаше никакви проблеми, а луѓето се среќни затоа што заврши, изјави директорот на Црвениот крст, Марк Зилтман. Патниците по евакуацијата од Вухан

Од карантин пуштени 181 лице во Франција

Од карантин пуштени 181 лице во Франција

Првата група француски државјани, кои беа евакуирани од кинескиот град Вухан, по две недели се пуштени од карантин. Никој од 181 лице не е позитивен на вирусот, соопштија властите, пренесе „Ројтерс“. „Немаше никакви проблеми и луѓето се среќни затоа што заврши“, рече директорот на Црвениот крст, Марк Зилтман. Патниците по евакуацијата од Вухан беа

Во Франција 181 лице пуштени од карантин поради коронавирусот

Во Франција 181 лице пуштени од карантин поради коронавирусот

Првата група француски државјани, кои се евакуирани од кинескиот град Вухан, пуштени се денеска од карантин на азурниот брег по две недели. Никој од 181 лице не е позитивен на вирусот, соопштија властите. – Немаше никакви проблеми, а луѓето се среќни затоа што заврши, изјави директорот на Црвениот крст, Марк Зилтман. Патниците по евакуацијата од Вухан

Од карантин пуштени 181 лице во Франција

Од карантин пуштени 181 лице во Франција

Првата група француски државјани, кои беа евакуирани од кинескиот град Вухан, по две недели се пуштени од карантин. Никој од 181 лице не е позитивен на вирусот, соопштија властите, пренесе „Ројтерс“. „Немаше никакви проблеми и луѓето се среќни затоа што заврши“, рече директорот на Црвениот крст, Марк Зилтман. Патниците по евакуацијата од Вухан беа

Од карантин пуштени 181 лице во Франција

Од карантин пуштени 181 лице во Франција

Првата група француски државјани, кои беа евакуирани од кинескиот град Вухан, по две недели се пуштени од карантин. Никој од 181 лице не е позитивен на вирусот, соопштија властите, пренесе „Ројтерс“. „Немаше никакви проблеми и луѓето се среќни затоа што заврши“, рече директорот на Црвениот крст, Марк Зилтман. Патниците по евакуацијата од Вухан беа

Од карантин пуштени 181 лице во Франција

Од карантин пуштени 181 лице во Франција

Првата група француски државјани, кои беа евакуирани од кинескиот град Вухан, по две недели се пуштени од карантин. Никој од 181 лице не е позитивен на вирусот, соопштија властите, пренесе „Ројтерс“. „Немаше никакви проблеми и луѓето се среќни затоа што заврши“, рече директорот на Црвениот крст, Марк Зилтман. Патниците по евакуацијата од Вухан беа

Во Франција 181 лице пуштени од карантин поради коронавирусот

Во Франција 181 лице пуштени од карантин поради коронавирусот

Првата група француски државјани, кои се евакуирани од кинескиот град Вухан, пуштени се денеска од карантин на азурниот брег по две недели. Никој од 181 лице не е позитивен на вирусот, соопштија властите. – Немаше никакви проблеми, а луѓето се среќни затоа што заврши, изјави директорот на Црвениот крст, Марк Зилтман. Патниците по евакуацијата од Вухан

Од карантин пуштени 181 лице во Франција

Од карантин пуштени 181 лице во Франција

Првата група француски државјани, кои беа евакуирани од кинескиот град Вухан, по две недели се пуштени од карантин. Никој од 181 лице не е позитивен на вирусот, соопштија властите, пренесе „Ројтерс“. „Немаше никакви проблеми и луѓето се среќни затоа што заврши“, рече директорот на Црвениот крст, Марк Зилтман. Патниците по евакуацијата од Вухан беа

Скоро 200 лица се пуштени од карантин, по евакуацијата од Вухан

Скоро 200 лица се пуштени од карантин, по евакуацијата од Вухан

Првата група француски државјани, евакуирани од кинескиот град Вухан, се ослободени денес од карантин, по две недели. Ниту едно од 181 лице не било позитивно на вирусот, соопштија официјалните лица. „Немаше никакви проблеми и луѓето се среќни затоа што заврши“, рече директорот на Црвениот крст, Марк Зилтман. Патниците по евакуацијата од Вухан, беа

Од карантин пуштени 181 лице во Франција

Од карантин пуштени 181 лице во Франција

Првата група француски државјани, кои беа евакуирани од кинескиот град Вухан, по две недели се пуштени од карантин. Никој од 181 лице не е позитивен на вирусот, соопштија властите. „Немаше никакви проблеми и луѓето се среќни затоа што заврши“, рече директорот на Црвениот крст, Марк Зилтман. Патниците по евакуацијата од Вухан беа сместени во карантин

Во Франција 181 лице пуштени од карантин поради коронавирусот

Во Франција 181 лице пуштени од карантин поради коронавирусот

Првата група француски државјани, кои се евакуирани од кинескиот град Вухан, пуштени се денеска од карантин на азурниот брег по две недели. Никој од 181 лице не е позитивен на вирусот, соопштија властите. – Немаше никакви проблеми, а луѓето се среќни затоа што заврши, изјави директорот на Црвениот крст, Марк Зилтман. Патниците по евакуацијата од Вухан

Од карантин пуштени 181 лице во Франција

Од карантин пуштени 181 лице во Франција

Првата група француски државјани, евакуирани од кинескиот град Вухан, се ослободени денес од карантин, по две недели. Ниту едно од 181 лице не било позитивно на вирусот, соопштија официјалните лица. „Немаше никакви проблеми и луѓето се среќни затоа што заврши“, рече директорот на Црвениот крст, Марк Зилтман. Патниците по евакуацијата од Вухан, беа

Во Франција 181 лице пуштени од карантин поради коронавирусот

Во Франција 181 лице пуштени од карантин поради коронавирусот

Марсеј, 14 февруари 2020 (МИА) – Првата група француски државјани, кои се евакуирани од кинескиот град Вухан, пуштени се денеска од карантин на азурниот брег по две недели. Никој од 181 лице не е позитивен на вирусот, соопштија властите. – Немаше никакви проблеми, а луѓето се среќни затоа што заврши, изјави директорот на Црвениот крст, Марк Зилтман

Во Франција 181 лице пуштени од карантин поради коронавирусот

Во Франција 181 лице пуштени од карантин поради коронавирусот

– Првата група француски државјани, кои се евакуирани од кинескиот град Вухан, пуштени се денеска од карантин на азурниот брег по две недели. Никој од 181 лице не е позитивен на вирусот, соопштија властите. – Немаше никакви проблеми, а луѓето се среќни затоа што заврши, изјави директорот на Црвениот крст, Марк Зилтман. Патниците по евакуацијата од