притисни ентер »

Силно невреме во северниот дел на Хрватска

Силно невреме во северниот дел на Хрватска

Северниот дел на Хрватска е погоден од силно невреме, проследено со град. Во Загреб и околината врне силен дожд, проследен со силни грмежи, пренесува хрватскиот портал Индекс. Северна Хрватска беше погодена од невреме проследено со град и силен ветер, а во Вараждин се забележани повеќе од 2.000 молњи. Метеоролозите предупредуваат дека интензитетот

(Видео) Силно невреме во Хрватска, регистирани над 2000 молњи

(Видео) Силно невреме во Хрватска, регистирани над 2000 молњи

Загреб денеска напладне беше зафатен од силно невреме проследено со громотевици. Според хрватските медиуми од нверемето бие зафатени и другите делови на земјата, каде паѓал силен дожд пропратен со ветер и молњи. Sjever Hrvatske zahvatilo nevrijeme uz tuču i jak vjetar. Više na https://t.co/sXQwsV8ee4 VIDEO: Valentino Barila pic.twitter.com/Hde8HUIuox

(Видео) Силно невреме во Хрватска, регистирани над 2000 молњи

(Видео) Силно невреме во Хрватска, регистирани над 2000 молњи

Загреб денеска напладне беше зафатен од силно невреме проследено со громотевици. Според хрватските медиуми од нверемето бие зафатени и другите делови на земјата, каде паѓал силен дожд пропратен со ветер и молњи. Sjever Hrvatske zahvatilo nevrijeme uz tuču i jak vjetar. Više na https://t.co/sXQwsV8ee4 VIDEO: Valentino Barila pic.twitter.com/Hde8HUIuox

(Видео) Силно невреме во Хрватска, регистирани над 2000 молњи

(Видео) Силно невреме во Хрватска, регистирани над 2000 молњи

Загреб денеска напладне беше зафатен од силно невреме проследено со громотевици. Според хрватските медиуми од нверемето бие зафатени и другите делови на земјата, каде паѓал силен дожд пропратен со ветер и молњи. Силен град пажал во Вараждин, каде се забележани повеќе од 2000 молњи. Поради невремето морале да интервенираат и пожарникарите. Ветерот откорнал

Силно невреме во северниот дел на Хрватска

Силно невреме во северниот дел на Хрватска

Северниот дел на Хрватска е погоден од силно невреме, проследено со град. Во Загреб и околината врне силен дожд, проследен со силни грмежи, пренесува хрватскиот портал Индекс. Северна Хрватска беше погодена од невреме проследено со град и силен ветер, а во Вараждин се забележани повеќе од 2.000 молњи. Метеоролозите предупредуваат дека интензитетот

Видео: Невреме ја погоди Хрватска, забележани повеќе од 2000 молњи

Видео: Невреме ја погоди Хрватска, забележани повеќе од 2000 молњи

И остатокот од северна Хрватска бил зафатен со невреме проследено град и силни ветрови, Силен град паѓал во Вараждин, а забележани се повеќе од 2000 молњи. Sjever Hrvatske zahvatilo nevrijeme uz tuču i jak vjetar. Više na https://t.co/sXQwsV8ee4 VIDEO: Valentino Barila pic.twitter.com/Hde8HUIuox — TV N1 Zagreb (@N1infoZG) May 25, 2020 Bukovačka...

Силно невреме во северниот дел на Хрватска

Силно невреме во северниот дел на Хрватска

Северниот дел на Хрватска е погоден од силно невреме, проследено со град. Во Загреб и околината врне силен дожд, проследен со силни грмежи, пренесува хрватскиот портал Индекс. Северна Хрватска беше погодена од невреме проследено со град и силен ветер, а во Вараждин се забележани повеќе од 2.000 молњи. Метеоролозите предупредуваат дека интензитетот

Силно невреме во северниот дел на Хрватска

Силно невреме во северниот дел на Хрватска

Северниот дел на Хрватска е погоден од силно невреме, проследено со град. Во Загреб и околината врне силен дожд, проследен со силни грмежи, пренесува хрватскиот портал Индекс. Северна Хрватска беше погодена од невреме проследено со град и силен ветер, а во Вараждин се забележани повеќе од 2.000 молњи. Метеоролозите предупредуваат дека интензитетот

Силно невреме го погоди северниот дел на Хрватска (ВИДЕО)

Силно невреме го погоди северниот дел на Хрватска (ВИДЕО)

За доцна попладне е најавено уште поголемо невреме. Северниот дел на Хрватска е погоден од силно невреме, проследено со град. Во Загреб и околината врне силен дожд, проследен со силни грмежи, пренесува хрватскиот портал Индекс. Северна Хрватска беше погодена од невреме проследено со град и силен ветер, а во Вараждин се забележани повеќе од 2.000 молњи

Силно невреме во северниот дел на Хрватска

Силно невреме во северниот дел на Хрватска

Загреб, 25 мај 2020 () – Северниот дел на Хрватска е погоден од силно невреме, проследено со град. Во Загреб и околината врне силен дожд, проследен со силни грмежи, пренесува хрватскиот портал Индекс. Северна Хрватска беше погодена од невреме проследено со град и силен ветер, а во Вараждин се забележани повеќе од 2.000 молњи. Метеоролозите предупредуваат

Силно невреме во северниот дел на Хрватска

Силно невреме во северниот дел на Хрватска

Северниот дел на Хрватска е погоден од силно невреме, проследено со град. Во Загреб и околината врне силен дожд, проследен со силни грмежи, пренесува хрватскиот портал Индекс. Северна Хрватска беше погодена од невреме проследено со град и силен ветер, а во Вараждин се забележани повеќе од 2.000 молњи. Метеоролозите предупредуваат дека интензитетот