притисни ентер »

Астрокамп во Грција 2019

Астрокамп во Грција 2019

Астрокампови во Грција се организираат на еден многу интерес нашин. НАшето друштво за прв пат беше ланската 2018та година и кампот беше на една планина во јужна Грција блиску до Пелопонез. Оваа година тоа бече на дупло поблиску растојание во близина на градот Гревена. Всушност во Грција имаат многу астрономски друштва ко се поделени во неколку федерации

Астрокамп во Грција 2019

Астрокамп во Грција 2019

Астрокампови во Грција се организираат на еден многу интерес нашин. НАшето друштво за прв пат беше ланската 2018та година и кампот беше на една планина во јужна Грција блиску до Пелопонез. Оваа година тоа бече на дупло поблиску растојание во близина на градот Гревена. Всушност во Грција имаат многу астрономски друштва ко се поделени во неколку федерации