притисни ентер »

Ако ве мрзи да чекате во Скопје може и вака(фото вест)

Ако ве мрзи да чекате во Скопје може и вака(фото вест)

Редовна појава во Скопје, додека ,,будалите“ чекаат, ,,паметниот“ по тревник си заврши работа без срам и неказнет И потоа се спушти на спротивната коловозна лента, оти му се брза таму некаде кон ,,Алкалоид“ , Автокомонда …никој ништо не му може