притисни ентер »

Џонсон оптимист дека ограничувањата ќе завршат до 21 јуни

Џонсон оптимист дека ограничувањата ќе завршат до 21 јуни

Британскиот премиер Борис Џонсон денеска изјави дека е голем оптимист дека сите ограничувања против Ковид-19 во Англија ќе завршат до 21 јуни, додавајќи дека британската Влада ќе изврши ревизија на сертификатите за вакцини. -Се надевам дека ќе биде така, но очигледно е дека ништо не може да се гарантира, рече Џонсон, пренесен од британските медиуми

Џонсон оптимист дека ограничувањата ќе завршат до 21 јуни

Џонсон оптимист дека ограничувањата ќе завршат до 21 јуни

Британскиот премиер Борис Џонсон денеска изјави дека е голем оптимист дека сите ограничувања против Ковид-19 во Англија ќе завршат до 21 јуни, додавајќи дека британската Влада ќе изврши ревизија на сертификатите за вакцини. -Се надевам дека ќе биде така, но очигледно е дека ништо не може да се гарантира, рече Џонсон, пренесен од британските медиуми

Џонсон оптимист дека ограничувањата ќе завршат до 21 јуни

Џонсон оптимист дека ограничувањата ќе завршат до 21 јуни

– Британскиот премиер Борис Џонсон денеска изјави дека е голем оптимист дека сите ограничувања против Ковид-19 во Англија ќе завршат до 21 јуни, додавајќи дека британската Влада ќе изврши ревизија на сертификатите за вакцини. -Се надевам дека ќе биде така, но очигледно е дека ништо не може да се гарантира, рече Џонсон, пренесен од британските медиуми

Џонсон оптимист дека ограничувањата ќе завршат до 21 јуни

Џонсон оптимист дека ограничувањата ќе завршат до 21 јуни

Британскиот премиер Борис Џонсон денеска изјави дека е голем оптимист дека сите ограничувања против Ковид-19 во Англија ќе завршат до 21 јуни, додавајќи дека британската Влада ќе изврши ревизија на сертификатите за вакцини. -Се надевам дека ќе биде така, но очигледно е дека ништо не може да се гарантира, рече Џонсон, пренесен од британските медиуми

Велика Британија планира да ги укине сите рестрикции до 21 јуни

Велика Британија планира да ги укине сите рестрикции до 21 јуни

Велика Британија до 21 јуни планира да ги укине сите рестриктивни мерки, објави вечерва премиерот Борис Џонсон, додека земјата забрзано ја спроведува имунизацијата против ковид-19. Планот на Џонсон предвидува постепено олеснување на мерките, почнувајќи од 8 март, кога повторно ќе бидат отворени училиштата. Од 29 март ќе бидат дозволени собири на шест

Учениците се враќаат во британските училишта на 8 март

Учениците се враќаат во британските училишта на 8 март

Училиштата во Велика Британија повторно ќе бидат отворени на 8 март како дел од „претпазливиот план“ за укинување на епидемиолошките ограничувања, пренесува денеска Би-Би-Си. Премиерот Борис Џонсон ќе го претстави денеска пред министрите и пратениците конечниот план за укинување на ограничувањата. Се очекува тие да бидат укинати во фази. Во првата

Велика Британија планира учениците да ги врати во училиштата на 8 март

Велика Британија планира учениците да ги врати во училиштата на 8 март

Училиштата во Велика Британија повторно ќе бидат отворени на 8 март како дел од „претпазливиот план“ за укинување на епидемиолошките ограничувања, пренесува денеска Би-Би-Си. Премиерот Борис Џонсон ќе го претстави денеска пред  министрите и пратениците конечниот план за укинување на ограничувањата. Се очекува тие да бидат укинати во фази. Во првата

Учениците се враќаат во британските училишта на 8 март

Учениците се враќаат во британските училишта на 8 март

Училиштата во Велика Британија повторно ќе бидат отворени на 8 март како дел од „претпазливиот план“ за укинување на епидемиолошките ограничувања, пренесува денеска Би-Би-Си. Премиерот Борис Џонсон ќе го претстави денеска пред министрите и пратениците конечниот план за укинување на ограничувањата. Се очекува тие да бидат укинати во фази. Во првата

Велика Британија планира учениците да ги врати во училиштата на 8 март

Велика Британија планира учениците да ги врати во училиштата на 8 март

Училиштата во Велика Британија повторно ќе бидат отворени на 8 март како дел од „претпазливиот план“ за укинување на епидемиолошките ограничувања, пренесува денеска Би-Би-Си. Премиерот Борис Џонсон ќе го претстави денеска пред министрите и пратениците конечниот план за укинување на ограничувањата. Се очекува тие да бидат укинати во фази. Во првата

Велика Британија планира учениците да ги врати во училиштата на 8 март

Велика Британија планира учениците да ги врати во училиштата на 8 март

Училиштата во Велика Британија повторно ќе бидат отворени на 8 март како дел од „претпазливиот план“ за укинување на епидемиолошките ограничувања, пренесува денеска Би-Би-Си. Премиерот Борис Џонсон ќе го претстави денеска пред  министрите и пратениците конечниот план за укинување на ограничувањата. Се очекува тие да бидат укинати во фази. Во првата

Велика Британија планира учениците да ги врати во училиштата на 8 март

Велика Британија планира учениците да ги врати во училиштата на 8 март

Училиштата во Велика Британија повторно ќе бидат отворени на 8 март како дел од „претпазливиот план” за укинување на епидемиолошките ограничувања, пренесува денеска Би-Би-Си. Премиерот Борис Џонсон ќе го претстави денеска пред  министрите и пратениците конечниот план за укинување на ограничувањата. Се очекува тие да бидат укинати во фази. Во првата

Велика Британија со план да ги врати учениците во училиштата на 8-ми март

Велика Британија со план да ги врати учениците во училиштата на 8-ми март

Училиштата во Велика Британија повторно ќе бидат отворени на 8 март како дел од „претпазливиот план“ за укинување на епидемиолошките ограничувања, пренесува денеска Би-Би-Си. Премиерот Борис Џонсон ќе го претстави денеска пред министрите и пратениците конечниот план за укинување на ограничувањата. Се очекува тие да бидат укинати во фази. Во првата

Џонсон вечерва ќе го претстави планот за повторно отворање на Велика Британија, први се училиштата

Џонсон вечерва ќе го претстави планот за повторно отворање на Велика Британија, први се училиштата

Би-Би-Си јавува дека училиштата во Англија повторно ќе бидат отворени на 8 март, како дел од „внимателниот план за укинување на епидемиолошките ограничувања”, што премиерот Борис Џонсон вечерва ќе треба да го претстави пред британската јавност. Ограничувањата во земјата ќе бидат укинувани фазно, предвидува планот, до кој дојде Би-Би-Си. Во првата фаза