притисни ентер »

Центарци полнете шишиња и кофи - за утре најавен прекин во водоснабдувањето

Центарци полнете шишиња и кофи - за утре најавен прекин во водоснабдувањето

Поради реконструкција на водоводната мрежа ф-2 цола на ул. Орце Николов бб пред Охридска Банка, утре без вода ќе останат дел од жителите во скопската населба Центар. Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе имаат корисниците од ул. Никола Кљусев, Скопска и дел од ул. Орце Николов.

Центарци полнете шишиња и кофи - за утре најавен прекин во водоснабдувањето

Центарци полнете шишиња и кофи - за утре најавен прекин во водоснабдувањето

Поради реконструкција на водоводната мрежа ф-2 цола на ул. Орце Николов бб пред Охридска Банка, утре без вода ќе останат дел од жителите во скопската населба Центар. Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе имаат корисниците од ул. Никола Кљусев, Скопска и дел од ул. Орце Николов.

Утре без вода дел од центарот на Скопје

Утре без вода дел од центарот на Скопје

Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе имаат корисниците од ул. Никола Кљусев, Скопска и дел од ул. Орце Николов./МИА

Без вода утре дел од центарот на Скопје

Без вода утре дел од центарот на Скопје

Без вода утре дел од центарот на Скопје Поради реконструкција на водоводната мрежа ф-2 цола на ул. Орце Николов бб пред Охридска Банка, утре без вода ќе останат дел од жителите во скопската населба Центар. Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе имаат корисниците од ул. Никола Кљусев, Скопска и дел од ул. Орце Николов.

Полнете шишиња: Една скопска населба утре без вода

Полнете шишиња: Една скопска населба утре без вода

Поради реконструкција на водоводната мрежа ф-2 цола на улица Орце Николов бб пред Охридска Банка, утре без вода ќе останат дел од жителите во скопската населба Центар. Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе имаат корисниците од улица Никола Кљусев, Скопска и дел од улица Орце Николов.

Утре на неколку улици ќе нема вода

Утре на неколку улици ќе нема вода

На ден 09.11.2019.поради реконструкција на мрежа ф-2цола на ул.Орце Николов бб испред Охридска Банка во населба Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Никола Кљусев, Скопска и дел од ул.Орце Николов од 09:00 часот до санирање на дефектот.

Без вода утре дел од центарот на Скопје

Без вода утре дел од центарот на Скопје

Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе имаат корисниците од ул. Никола Кљусев, Скопска и дел од ул. Орце Николов. Поради реконструкција на водоводната мрежа ф-2 цола на ул. Орце Николов бб пред Охридска Банка, утре без вода ќе останат дел од жителите во скопската населба Центар. Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до

Санирани два дефекти

Санирани два дефекти

Уличниот дефект на ул.Методија Патчев бб во населба Драчево е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 08.11.2019г.  во 14:45 часот. Уличниот дефект на ул.Кавалска 11во населба Пржино е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 08.11.2019г.  во 15:00 часот.

Саниран дефектот во Чаир

Саниран дефектот во Чаир

Уличниот дефект на ул.Коста Абрашевиќ 7 во населба Чаир е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 07.11.2019г.  во 13:20 часот.

Ченто денеска без вода

Ченто денеска без вода

Поради изведување на водоводен приклучок  од Ф-100мм на ул.Среќко Пужалка 40 во населба Ченто, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Среќко Пужалка и Товарник  од 11:35часот до санирање на дефектот.