притисни ентер »

Претреси во германски банки поврзани со истрагата за „Панама пејпрс“

Претреси во германски банки поврзани со истрагата за „Панама пејпрс“

Даночните истражни органи денеска извршија претреси во германски банки и приватни простории во повеќе градови, во рамки на истрагата за случајот „Панама пејпрс“ за затајување данок. „Истрагата е насочена кон неколку поголеми германски банки за кои постои сомневање дека на своите богати клиенти им помагале во затајувањето данок“, соопшти државното обвинителство

Претреси во германски банки поврзани со истрагата за „Панама пејпрс“

Претреси во германски банки поврзани со истрагата за „Панама пејпрс“

Даночните истражни органи денеска извршија претреси во германски банки и приватни простории во повеќе градови, во рамки на истрагата за случајот „Панама пејпрс“ за затајување данок. „Истрагата е насочена кон неколку поголеми германски банки за кои постои сомневање дека на своите богати клиенти им помагале во затајувањето данок“, соопшти државното обвинителство

Претреси во германски банки поврзани со истрагата за „Панама пејпрс“

Претреси во германски банки поврзани со истрагата за „Панама пејпрс“

Даночните истражни органи денеска извршија претреси во германски банки и приватни простории во повеќе градови, во рамки на истрагата за случајот „Панама пејпрс“ за затајување данок. „Истрагата е насочена кон неколку поголеми германски банки за кои постои сомневање дека на своите богати клиенти им помагале во затајувањето данок“, соопшти државното обвинителство

Претреси во германски банки поврзани со истрагата за „Панама Пејперс“

Претреси во германски банки поврзани со истрагата за „Панама Пејперс“

Даночните истражни органи денеска извршија претреси во германски банки и приватни простории во повеќе градови во рамките на истрагата за случајот „Панама Пејперс“ за затајување данок. – Истрагата е насочена кон неколку поголеми германски банки за кои постои сомневање дека на своите богати клиенти им помагале во затајувањето данок – соопшти државното

„Панама пејпрс“ ја тресе Германија

„Панама пејпрс“ ја тресе Германија

Претреси имало денеска во германски банки поврзани со истрагата за „Панама пејпрс“. Банките и становите во кои е извршена рација се лоцирани во неколку градови во западниот дел на Германија. Претресени се 11 финансиски канцеларии во Бон, Келн, Дизелдорф, Франкфурт и други градови, изјавија обвинителите. Неколку лица и банки се осомничени дека преку

Претреси во германски банки поврзани со истрагата за „Панама пејпрс“

Претреси во германски банки поврзани со истрагата за „Панама пејпрс“

Даночните истражни органи денеска извршија претреси во германски банки и приватни простории во повеќе градови во рамките на истрагата за случајот „Панама пејпрс“ за затајување данок. „Истрагата е насочена кон неколку поголеми германски банки за кои постои сомневање дека на своите богати клиенти им помагале во затајувањето данок“, соопшти државното

Во Германија спроведена голема истрага за даночно затајување

Во Германија спроведена голема истрага за даночно затајување

Властите во Германија денеска претресуваа куќи и банки низ целата држава во истрагата за даночно затајување, иницирана од Дојче банк. Претресени се 11 финансиски канцеларии во Бон, Келн, Дизелдорф, Франкфурт и други градови, изјавија обвинителите. Тие не ги именуваа банките, но истакнаа дека меѓу нив има и некои локални штедилници, посочувајќи дека

Во Германија спроведена голема истрага за даночно затајување

Во Германија спроведена голема истрага за даночно затајување

Властите во Германија денеска претресуваа куќи и банки низ целата држава во истрагата за даночно затајување, иницирана од Дојче банк. Претресени се 11 финансиски канцеларии во Бон, Келн, Дизелдорф, Франкфурт и други градови, изјавија обвинителите. Тие не ги именуваа банките, но истакнаа дека меѓу нив има и некои локални штедилници, посочувајќи дека

Во Германија спроведена голема истрага за даночно затајување

Во Германија спроведена голема истрага за даночно затајување

Властите во Германија денеска претресуваа куќи и банки низ целата држава во истрагата за даночно затајување, иницирана од Дојче банк. Претресени се 11 финансиски канцеларии во Бон, Келн, Дизелдорф, Франкфурт и други градови, изјавија обвинителите. Тие не ги именуваа банките, но истакнаа дека меѓу нив има и некои локални штедилници, посочувајќи дека

Голема истрага за даночно затајување во Германија

Голема истрага за даночно затајување во Германија

Властите во Германија денеска претресуваа куќи и банки низ целата држава во истрагата за даночно затајување, иницирана од Дојче банк. Претресени се 11 финансиски канцеларии во Бон, Келн, Дизелдорф, Франкфурт и други градови, изјавија обвинителите. Тие не ги именуваа банките, но истакнаа дека меѓу нив има и некои локални штедилници, посочувајќи дека

Голема истрага за даночно затајување во Германија

Голема истрага за даночно затајување во Германија

Властите во Германија денеска претресуваа куќи и банки низ целата држава во истрагата за даночно затајување, иницирана од Дојче банк. Претресени се 11 финансиски канцеларии во Бон, Келн, Дизелдорф, Франкфурт и други градови, изјавија обвинителите. Тие не ги именуваа банките, но истакнаа дека меѓу нив има и некои локални штедилници, посочувајќи дека

Претреси во германски банки поврзани со истрагата за „Панама пејпрс“

Претреси во германски банки поврзани со истрагата за „Панама пејпрс“

Даночните истражни органи денеска извршија претреси во германски банки и приватни простории во повеќе градови во рамките на истрагата за случајот „Панама пејпрс“ за затајување данок. „Истрагата е насочена кон неколку поголеми германски банки за кои постои сомневање дека на своите богати клиенти им помагале во затајувањето данок“, соопшти државното

Во Германија претрес на куќи и банки во големата истрага за даночно затајување

Во Германија претрес на куќи и банки во големата истрага за даночно затајување

Дојче банк, каде што германската полиција упадна во ноември поради можно даночно затајување, соопшти дека нејзините канцеларии денеска не се пребарани. Властите во Германија денеска претресуваа куќи и банки низ целата држава во истрагата за даночно затајување, иницирана од Дојче банк. Претресени се 11 финансиски канцеларии во Бон, Келн, Дизелдорф,

Во Германија спроведена голема истрага за даночно затајување

Во Германија спроведена голема истрага за даночно затајување

Властите во Германија денеска претресуваа куќи и банки низ целата држава во истрагата за даночно затајување, иницирана од Дојче банк. Претресени се 11 финансиски канцеларии во Бон, Келн, Дизелдорф, Франкфурт и други градови, изјавија обвинителите. Тие не ги именуваа банките, но истакнаа дека меѓу нив има и некои локални штедилници, посочувајќи дека