притисни ентер »

Кекеновски: Мицкоски и Заев ја погазија функцијата претседател на државата

Кекеновски: Мицкоски и Заев ја погазија функцијата претседател на државата

Лидерите на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, Мицкоски и Заев јавно ја погазија функцијата претседател на државата и од Пендаровски направија беспоговорен извршител на нивните каприциозни и незрели желби, замисли и идеи, изјави лидерот на ФРОДЕМ, Јове Кекеновски. ФРОДЕМ и Колицијата Никогаш северна, само Македонија бара од Пендаровски јавно на нацијата да ѝ објасни

Кекеновски: Мицкоски и Заев ја погазија функцијата претседател на државата

Кекеновски: Мицкоски и Заев ја погазија функцијата претседател на државата

Лидерите на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, Мицкоски и Заев јавно ја погазија функцијата претседател на државата и од Пендаровски направија беспоговорен извршител на нивните каприциозни и незрели желби, замисли и идеи, изјави лидерот на ФРОДЕМ, Јове Кекеновски. ФРОДЕМ и Колицијата Никогаш северна, само Македонија бара од Пендаровски јавно на нацијата да ѝ објасни

Кекеновски: Мицкоски и Заев ја погазија функцијата претседател на државата

Кекеновски: Мицкоски и Заев ја погазија функцијата претседател на државата

Лидерите на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, Мицкоски и Заев јавно ја погазија функцијата претседател на државата и од Пендаровски направија беспоговорен извршител на нивните каприциозни и незрели желби, замисли и идеи, изјави лидерот на ФРОДЕМ, Јове Кекеновски. ФРОДЕМ и Колицијата Никогаш северна, само Македонија бара од Пендаровски јавно на нацијата да ѝ објасни

Кекеновски: Мицкоски и Заев од Пендаровски направија извршител на незрели желби

Кекеновски: Мицкоски и Заев од Пендаровски направија извршител на незрели желби

Светот и меѓународната заедница мора јавно да ја обележат Република Македонија како држава во која наместо владеење на правото функционира владеење на каприците на недозреаната и несовесна политичка елита. Лидерите Мицкоски и Заев јавно ја погазија функцијата Претседател на државата и од Пендаровски направија беспоговорен извршител на нивните каприциозни

Кекеновски: Пендаровски во функција на задоволувач на каприците на незрелата и несовесна политичка елита

Кекеновски: Пендаровски во функција на задоволувач на каприците на незрелата и несовесна политичка елита

Интегрален текст од прес конференција на проф д-р Јове Кекеновски, од ФРОДЕМ – дел од Коалицијата ,,НИКОГАШ СЕВЕРНА, САМО МАКЕДОНИЈА”- носител на листа во ИЕ бр 2 „Светот и меѓународната заедница мора јавно да ја обележат Република Македонија како држава во која наместо владеење на правото функционира владеење на каприците на недозреаната и несовесна