притисни ентер »

ПОЦ:  Во текот на една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила на територија на општина Центар

ПОЦ: Во текот на една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила на територија на општина Центар

Во периодот од 22.06. до 28.06.2020 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 81 непрописно паркирани возила, а со поставување на механичко средство „Блокатор“ санкционирани се 72 возила кои биле затекнати во резидентни зони, а не биле корисници-резиденти на секторот во којшто биле паркирани. ЈП ПОЦ и Општина Центар апелираат

За една недела во центар со „пајак“ кренати 81 возило, „блокатор“ поставен на 72

За една недела во центар со „пајак“ кренати 81 возило, „блокатор“ поставен на 72

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 153 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. „Во периодот од 22 до 28 јуни, со помош на специјалните возила ‘пајак‘ на ЈП ПОЦ отстранети се 81 непрописно паркирани возила,

За една недела во центар со „пајак“ кренати 81 возило, „блокатор“ поставен на 72

За една недела во центар со „пајак“ кренати 81 возило, „блокатор“ поставен на 72

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 153 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. „Во периодот од 22 до 28 јуни, со помош на специјалните возила ‘пајак‘ на ЈП ПОЦ отстранети се 81 непрописно паркирани возила,

За една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила во Општина Центар

За една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила во Општина Центар

Скопје, 29 јуни 2020 () – Вкупно 153 непрописно паркирани возила што го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот санкционираше изминатата седмица јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“, во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје. Во периодот од 22 јуни до 28 јуни, како што соопштува ПОЦ, со помош на специјалните возила

За една недела во Центар „пајакот“ крена 81 возило

За една недела во Центар „пајакот“ крена 81 возило

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 153 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 22.06. до 28.06.2020 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 81 непрописно

„Пајакот“ работи „турбо“: За една недела во Центар собран 81 автомобил

„Пајакот“ работи „турбо“: За една недела во Центар собран 81 автомобил

За една седмица во Општина Ценатар 153 граѓани добиле казна за непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Како што соопштија од ЈП „Паркинзи на Општина Центар“, во соработка со Сообраќајната полиција, „пајакот“ подигнал 81 непрописно паркирано возило, а на 72 возила е поставено механичко средство „блокатор“