притисни ентер »

Honor ќе претстави нови смартфони и лаптопи на 24 февруари

Honor ќе претстави нови смартфони и лаптопи на 24 февруари

Honor подготвува настан за време на Мобилниот Конгрес, кој ќе се одржи на 24-ти февруари под наслов „HONOR’s All-scenario Smart Life Products Launch“. Тогаш очекуваме компанијата да ја претстави меѓународната верзија на Honor V30 Pro, која веројатно ќе го носи името View 30 Pro. Заедно со овој модел ќе дебитира и меѓународната верзија на паметниот

Honor ќе претстави нови смартфони и лаптопи на 24 февруари

Honor ќе претстави нови смартфони и лаптопи на 24 февруари

Honor подготвува настан за време на Мобилниот Конгрес, кој ќе се одржи на 24-ти февруари под наслов „HONOR’s All-scenario Smart Life Products Launch“. Тогаш очекуваме компанијата да ја претстави меѓународната верзија на Honor V30 Pro, која веројатно ќе го носи името View 30 Pro. Заедно со овој модел ќе дебитира и меѓународната верзија на паметниот

Honor се спрема за MWC 2020: HONOR’s All-scenario Smart Life Products Launch

Honor се спрема за MWC 2020: HONOR’s All-scenario Smart Life Products Launch

Подбрендот на Huawei , Honor, се спрема на големо за Mobile World Congress во Барселона. Настанот на компанијата ќе се одржи на 24 февруари под мотото HONOR’s All-scenario Smart Life Products Launch. Се очекува да биде претставен Honor V30 Pro, кој веројатно ќе се вика View 30 Pro. Освен тоа, ќе биде претставен Honor 9X Pro , лаптопите MagicBook 14

Honor подготвува многу уреди за мобилниот Конгрес

Honor подготвува многу уреди за мобилниот Конгрес

Honor подготвува настан за време на Мобилниот Конгрес, кој ќе се одржи на 24-ти февруари под наслов „HONOR’s All-scenario Smart Life Products Launch“. Тогаш очекуваме дека компанијата ќе ја претстави меѓународната верзија на Honor V30 Pro, која веројатно ќе го носи името View 30 Pro. Заедно со овој модел ќе дебитира и меѓународната верзија на паметниот