притисни ентер »

МВР: 104 лица не го почитувале полицискиот час, приведени 76 лица

МВР: 104 лица не го почитувале полицискиот час, приведени 76 лица

Во текот на изминатото деноноќие на ниво на целата држава 104 лица не ја почитувале забраната за движење, при што приведени се 76 лица, а за останатите се земени податоци и ќе следуваат соодветни мерки. Во соопштението објавено на веб-страната на МВР се посочува дека по однос на мерката за неносење лична заштита на лице, регистрирани се 82 прекршоци

МВР: 104 лица не го почитувале полицискиот час, приведени 76 лица

МВР: 104 лица не го почитувале полицискиот час, приведени 76 лица

Во соопштението објавено на веб-страната на МВР се посочува дека по однос на мерката за неносење лична заштита на лице, регистрирани се 82 прекршоци. За последните 24 часа на територијата на Република Македонија на 29 лица им се издадени решенија за изолација, а 13 лица потпишале изјави за самоизолација. Од страна на полициски службеници извршени се

104 лица не ја почитувале забраната за движење, приведени  се  76 лица

104 лица не ја почитувале забраната за движење, приведени се 76 лица

Во текот на изминатото деноноќие (24/25.05) по однос на забраната за движење евидентирано е дека на ниво на целата држава 104 лица не ја почитувале забраната за движење, при што приведени се 76 лица, а за останатите се земени податоци и ќе следуваат соодветни мерки. Исто така по однос на мерката за не носење лична заштита на лице регистрирани

МВР: Полицискиот час го прекршиле 104, приведени се 76

МВР: Полицискиот час го прекршиле 104, приведени се 76

Во текот на изминатото деноноќие на ниво на целата држава 104 лица не ја почитувале забраната за движење, при што приведени се 76 лица, а за останатите се земени податоци и ќе следуваат соодветни мерки. Како што соопштува МВР, по однос на мерката за неносење лична заштита на лице, регистрирани се 82 прекршоци. Инаку, за последните 24 часа на територијата

МВР: 104 лица не го почитувале полицискиот час, приведени 76 лица

МВР: 104 лица не го почитувале полицискиот час, приведени 76 лица

Во текот на изминатото деноноќие на ниво на целата држава 104 лица не ја почитувале забраната за движење, при што приведени се 76 лица, а за останатите се земени податоци и ќе следуваат соодветни мерки. Во соопштението објавено на веб-страната на МВР се посочува дека по однос на мерката за неносење лична заштита на лице, регистрирани се 82 прекршоци

Се повеќе луѓе не го почитуваат полицискиот час, приведени 76 лица

Се повеќе луѓе не го почитуваат полицискиот час, приведени 76 лица

Фото: Б. Грданоски Во текот на изминатото деноноќие на ниво на целата држава 104 лица не ја почитувале забраната за движење, при што приведени се 76 лица, а за останатите се земени податоци и ќе следуваат соодветни мерки. Во соопштението објавено на веб-страната на МВР се посочува дека по однос на мерката за неносење лична заштита на лице, регистрирани

МВР: 104 лица не го почитувале полицискиот час

МВР: 104 лица не го почитувале полицискиот час

Приведени се 76 лица, а за останатите се земени податоци и ќе следуваат соодветни мерки. Во текот на изминатото деноноќие на ниво на целата држава 104 лица не ја почитувале забраната за движење, при што приведени се 76 лица, а за останатите се земени податоци и ќе следуваат соодветни мерки. Во соопштението објавено на веб-страната на МВР се посочува

Синоќа ПРИВЕДЕНИ 76 лица кои го прекршиле полицискиот час

Синоќа ПРИВЕДЕНИ 76 лица кои го прекршиле полицискиот час

Вчера започна да се применува мерката за ограничување на движењето на граѓаните кое започна во 11 часот, а ќе трае до утре до 05 часот. Благодарност до граѓаните кои ги почитуваат мерките и со своето однесување придонесуваат да се спречи ширењето на коронавирусот, објави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев. Во текот на изминатото деноноќие од

МВР: 104 лица не го почитувале полицискиот час, приведени 76 лица

МВР: 104 лица не го почитувале полицискиот час, приведени 76 лица

Во текот на изминатото деноноќие на ниво на целата држава 104 лица не ја почитувале забраната за движење, при што приведени се 76 лица, а за останатите се земени податоци и ќе следуваат соодветни мерки. Во соопштението објавено на веб-страната на МВР се посочува дека по однос на мерката за неносење лична заштита на лице, регистрирани се 82 прекршоци

Синоќа ПРИВЕДЕНИ 76 лица кои го прекршиле полицискиот час

Синоќа ПРИВЕДЕНИ 76 лица кои го прекршиле полицискиот час

Вчера започна да се применува мерката за ограничување на движењето на граѓаните кое започна во 11 часот, а ќе трае до утре до 05 часот. Благодарност до граѓаните кои ги почитуваат мерките и со своето однесување придонесуваат да се спречи ширењето на коронавирусот, објави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев. Во текот на изминатото деноноќие од

МВР: 104 лица не го почитувале полицискиот час, приведени 76 лица

МВР: 104 лица не го почитувале полицискиот час, приведени 76 лица

Скопје, 25 мај 2020 () – Во текот на изминатото деноноќие на ниво на целата држава 104 лица не ја почитувале забраната за движење, при што приведени се 76 лица, а за останатите се земени податоци и ќе следуваат соодветни мерки. Во соопштението објавено на веб-страната на МВР се посочува дека по однос на мерката за неносење лична заштита на лице, регистрирани

104 лица не ја почитувале забраната за движење, приведени се 76 лица

104 лица не ја почитувале забраната за движење, приведени се 76 лица

Вчера започна да се применува мерката за ограничување на движењето на граѓаните кое започна во 11 часот, а ќе трае до утре до 05 часот. Благодарност до граѓаните кои ги почитуваат мерките и со своето однесување придонесуваат да се спречи ширењето на коронавирусот, напиша министерот Наќе Чулев. Во текот на изминатото деноноќие од страна на министерството

104 лица го прекршиле полицискиот час, 76 приведени

104 лица го прекршиле полицискиот час, 76 приведени

Во текот на изминатото деноноќие МВР регистрирало 104 лица кои не ја почитувале забраната за движење, при што приведени се 76 лица, а за останатите се земени податоци и ќе следуваат соодветни мерки. Продолжува полицискиот час во државата „На територијата на државата, според евидентираните податоци, на 29 лица им се издадени решенија за изолација, а

104 лица не ја почитувале забраната за движење, приведени 76

104 лица не ја почитувале забраната за движење, приведени 76

Вчера започна да се применува мерката за ограничување на движењето на граѓаните кое започна во 11 часот, а ќе трае до утре до 05 часот. Благодарност до граѓаните кои ги почитуваат мерките и со своето однесување придонесуваат да се спречи ширењето на коронавирусот, објави министерот за внатрешни работи Наќе Чулев. Во текот на изминатото деноноќие од

104 лица не ја почитувале забраната за движење, приведени 76

104 лица не ја почитувале забраната за движење, приведени 76

104 лица не ја почитувале забраната за движење, приведени 76 Вчера започна да се применува мерката за ограничување на движењето на граѓаните кое започна во 11 часот, а ќе трае до утре до 05 часот. Благодарност до граѓаните кои ги почитуваат мерките и со своето однесување придонесуваат да се спречи ширењето на коронавирусот, објави министерот за внатрешни

Вчера биле приведени 76 граѓани за непочитување на полицискиот час

Вчера биле приведени 76 граѓани за непочитување на полицискиот час

Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев изрази благодарност до граѓаните кои ги почитуваат мерките и со своето однесување придонесуваат да се спречи ширењето на коронавирусот, а ги сподели и најновите статистички податоци од постапувањето на МВР. -Во текот на изминатото деноноќие од страна на министерството за внатрешни работи констатирано е дека:

Прекршувања на полицискиот час! Приведени 76 лица

Прекршувања на полицискиот час! Приведени 76 лица

Во текот на изминатото деноноќие МВР регистрирало 104 лица кои не ја почитувале забраната за движење, при што приведени се 76 лица, а за останатите се земени податоци и ќе следуваат соодветни мерки. На територијата на државата, според евидентираните податоци, на 29 лица им се издадени решенија за изолација, а 13 лица потпишале изјави за самоизолација