притисни ентер »

Истражување: Еве што најчесто жените гледаат на сајтовите за возрасни

Истражување: Еве што најчесто жените гледаат на сајтовите за возрасни

Истражување: Еве што најчесто жените гледаат на сајтовите за возрасни Популарниот сајт за возрасни „Pornhub“ направил истражување и открил кои порно филмови жените сакаат да ги гледаат.

Кои секс категории жените најчесто ги гледаат на Pornhub?

Кои секс категории жените најчесто ги гледаат на Pornhub?

Популарниот сајт за возрасни „Pornhub“ направил истражување и открил кои порно филмови жените сакаат да ги гледаат. Жените обично се многу молчеливи и плашливи кога станува збор за сајтови за возрасни и ретко која жена признава дека посетува ваков тип на интернет сајтови. Сепак, истражувањата ја покажуваат вистината и укажуваат на милионски број на