притисни ентер »

Лагите им траат еден ден: Ги пофалија условите во Идризово, а затвореник жив изгоре

Лагите им траат еден ден: Ги пофалија условите во Идризово, а затвореник жив изгоре

Додека директорот на „Идризово“ ги фали условите во затворот откако тој го раководи, затвореник жив изгоре во него во пожар. Вчера околу 20:40 часот во затворот Идризово било пријавено дека во просториите на затворот избувнал пожар. Како последица на избувнатиот пожар во затвор, животот го загубил затвореник на возраст од 38 години со иницијали А

Лагите им траат еден ден: Ги пофалија условите во Идризово, а затвореник жив изгоре

Лагите им траат еден ден: Ги пофалија условите во Идризово, а затвореник жив изгоре

Лагите им траат еден ден: Ги пофалија условите во Идризово, а затвореник жив изгоре Вчера околу 20:40 часот во затворот Идризово било пријавено дека во просториите на затворот избувнал пожар. Како последица на избувнатиот пожар во затвор, животот го загубил затвореник на возраст од 38 години со иницијали А.Л. и многу други затвореници се евакуирани,

Пожар утрово во затворот Идризово, изгоре кровната конструкција

Пожар утрово во затворот Идризово, изгоре кровната конструкција

Пожар избувнал рано утрово во затворот во Идризово. Како што соопштија од Противпожарната бригата-Скопје, пожарот бил пријавен околу 4 часот, а изгорела кровна конструкција. Интервенирано било со едно возило и четворица пожарникари. Причинета е штета од околу 15 000 денари, а пожарот бил ставен под контрола за еден час, соопштија од противпожарната

Човечки фактор го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Човечки фактор го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Кровна конструкција се запали утрово околу 4 часот во затворот во Идризово. Според првичните информации од затворот, причина за пожарот најверојатно е човечки фактор, пренесува порталот МКД.мк Противпожарната единица интервенирала со едно возило и четворица пожарникари. Повредени лица нема, а причинета е само материјална штета.

Пожар избувнал во затворот во Идризово

Пожар избувнал во затворот во Идризово

Утрово во затворот Идризово избувнал пожар во кој е причинета штета од околу 15 000 денари. Пожарот бил пријавен околу 4 часот, а во него изгорела кровна конструкција, соопштуваат од Противпожарната бригада- Скопје. Пожарот го гаселе со едно возило и четворица пожарникари.

Човечки фактор го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Човечки фактор го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Кровна конструкција се запали утрово околу 4 часот во затворот во Идризово. Според првичните информации од затворот, причина за пожарот најверојатно е човечки фактор, пренесе МКД.МК . Противпожарната единица интервенирала со едно возило и четворица пожарникари. Повредени лица нема, а причинета е само материјална штета.

Пожар во затворот Идризово, изгоре кровната конструкција

Пожар во затворот Идризово, изгоре кровната конструкција

Пожар избувнал рано утрово во затворот во Идризово. Како што соопштија од Противпожарната бригата-Скопје, пожарот бил пријавен околу 4 часот, а изгорела кровна конструкција. Интервенирано било со едно возило и четворица пожарникари. Причинета е штета од околу 15 000 денари, а пожарот бил ставен под контрола за еден час, соопштија од противпожарната

Човечки фактор го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Човечки фактор го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Кровна конструкција се запали утрово околу 4 часот во затворот во Идризово. Според првичните информации од затворот, причина за пожарот најверојатно е човечки фактор. Огнот брзо бил ставен под контрола, а била повикана и Противпожарната единица која интервенирала со едно возило и четворица пожарникари. Повредени лица нема, а причинета е само материјална

Пожар во затворот во Идризово

Пожар во затворот во Идризово

Пожар избувнал утрово во затворот во Идризово. Како што соопштија од Противпожарната бригата-Скопје, пожарот бил пријавен околу 4 часот, а изгорела кровна конструкција. Интервенирано било со едно возило и четворица пожарникари. Причинета е штета од околу 15 000 денари, а пожарот бил ставен под контрола за еден час, соопштија од противпожарната бригада

Човечки фактор го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Човечки фактор го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Кровна конструкција се запали утрово околу 4 часот во затворот во Идризово. Според првичните информации од затворот, причина за пожарот најверојатно е човечки фактор, пренесе МКД.МК. Противпожарната единица интервенирала со едно возило и четворица пожарникари. Повредени лица нема, а причинета е само материјална штета.

Пожар избувнал во затворот во Идризово

Пожар избувнал во затворот во Идризово

Пожар избувнал утрово во затворот во Идризово. Како што соопштија од Противпожарната бригата-Скопје, пожарот бил пријавен околу 4 часот, а изгорела кровна конструкција. Интервенирано било со едно возило и четворица пожарникари. Причинета е штета од околу 15 000 денари, а пожарот бил ставен под контрола за еден час, соопштија од противпожарната бригада

Пожар во затворот во Идризово

Пожар во затворот во Идризово

Пожар избувнал утрово во затворот во Идризово. Како што соопштија од Противпожарната бригата-Скопје, пожарот бил пријавен околу 4 часот, а изгорела кровна конструкција. Интервенирано било со едно возило и четворица пожарникари. Причинета е штета од околу 15 000 денари, а пожарот бил ставен под контрола за еден час, соопштија од противпожарната бригада

Пожар во затворот во Идризово

Пожар во затворот во Идризово

Пожар избувнал утрово во затворот во Идризово. Како што соопштија од Противпожарната бригата-Скопје, пожарот бил пријавен околу 4 часот, а изгорела кровна конструкција. Интервенирано било со едно возило и четворица пожарникари. Причинета е штета од околу 15 000 денари, а пожарот бил ставен под контрола за еден час, соопштија од противпожарната бригада

Пожар во затворот во Идризово

Пожар во затворот во Идризово

Во раните утрински часови во казнено поправниот дом Идризово избувнал пожар. Како што соопштија од противпожарната бригада пожарот бил пријавен по 4 часот утринава. Пожарникарите соопштија дека пожарот избувнал на кровот. Интервенирано било со едно возило и 4 пожарникари. Причинетата штета е проценета на околу 15 000 денари, а пожарот бил ставен под

Човечки фактор го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Човечки фактор го предизвикал пожарот во затворот „Идризово“

Кровна конструкција се запали утрово околу 4 часот во затворот во Идризово. Според првичните информации од затворот, причина за пожарот најверојатно е човечки фактор, пренесе МКД.МК. Противпожарната единица интервенирала со едно возило и четворица пожарникари. Повредени лица нема, а причинета е само материјална штета.

Пожарот во затворот во Идризово ставен под контрола

Пожарот во затворот во Идризово ставен под контрола

Во затворот во Идризово, утрово избувна пожар. Како што соопштија од Противпожарната бригата-Скопје, пожарот бил пријавен околу 4 часот, а изгорела кровна конструкција. Интервенирано било со едно возило и четворица пожарникари. Според првичните информации, причинета е штета од околу 15 000 денари, а пожарот бил ставен под контрола за еден час, соопштија

ПOЖAP ВО ИДРИЗОВО: Причинета материјална штета!

ПOЖAP ВО ИДРИЗОВО: Причинета материјална штета!

Утрово околу 4 часот во казнено проправниот дом Идризово избил пoжap. Пoжapoт избил на кровот и по еден час бил ставен под контрола. Со ова причинета е материјална штета од околу 15 000 денари. Од противпожарната бригада известија дека интервенирале со едно возило и четири пожарникари.

Пожар избувнал во затворот во Идризово

Пожар избувнал во затворот во Идризово

Пожар избувнал во затворот во Идризово Пожар избувнал утрово во затворот во Идризово. Како што соопштија од Противпожарната бригата-Скопје, пожарот бил пријавен околу 4 часот, а изгорела кровна конструкција. Интервенирано било со едно возило и четворица пожарникари. Причинета е штета од околу 15 000 денари, а пожарот бил ставен под контрола за еден

Пожар во затворот во Идризово

Пожар во затворот во Идризово

Утрово околу 4 часот во затворот во Идризово избувнал пожар, при што изгорела кровната конструкција. Според информациите, интервенирано било со едно вoзiло и четворица пожарникари. Пожарот бил ставен под контрола по еден час, соопштија од противпожарната бригада. Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права