притисни ентер »

ISS беше надвор од контрола, сега е вратено се во нормала

ISS беше надвор од контрола, сега е вратено се во нормала

Руските астронаути снимале кратко видео со внатрешноста на истражувачкиот модул на Меѓународната вселенска станица (ISS ). Во четвртокот, неколку часа после прифаќањето, се случи несреќа поради која целата станица беше надвор од контрола. Целата вселенска станица со седум членови во екипажот во четврток беше надвор од нормално патување, која се наоѓа

Руските космонаути објавија снимка од ИСС по незгодата (ВИДЕО)

Руските космонаути објавија снимка од ИСС по незгодата (ВИДЕО)

Руските космонаути снимија кратко видео од обиколката на внатрешноста на истражувачкиот модул на Меѓународната вселенска станица (ИСС) во кој во четвртокот, неколку часа по спојувањето, се случи незгода поради која целата станица накратко беше без контрола. Целата вселенска станица со седум члена на екипажот во четвртокот беше исфрлена од својата нормална

Руските астронаути објавија снимка од Меѓународната вселенска станица по незгодата (ВИДЕО)

Руските астронаути објавија снимка од Меѓународната вселенска станица по незгодата (ВИДЕО)

ФУТУРАМА , Тренди Руските астронаути објавија снимка од Меѓународната вселенска станица по незгодата (ВИДЕО) 5 минути 1 1 Руските астронаути снимиле кратка видео турнеја низ внатрешноста на модулот за истражување на Меѓународната вселенска станица (ИСС), во која се случи несреќата во четвртокот, неколку часа по слетувањето. Поради грешката, целата

Руските астронаути објавија снимка од Меѓународната вселенска станица по незгодата (ВИДЕО)

Руските астронаути објавија снимка од Меѓународната вселенска станица по незгодата (ВИДЕО)

Руските астронаути снимиле кратка видео турнеја низ внатрешноста на модулот за истражување на Меѓународната вселенска станица (ИСС), во која се случи несреќата во четвртокот, неколку часа по слетувањето. Поради грешката, целата станица накратко била надвор од контрола. Целата вселенска станица со седум членови на екипажот во четвртокот била исфрлена

Руските астронаути објавија снимка од Меѓународната вселенска станица по незгодата (ВИДЕО)

Руските астронаути објавија снимка од Меѓународната вселенска станица по незгодата (ВИДЕО)

Руските астронаути снимиле кратка видео турнеја низ внатрешноста на модулот за истражување на Меѓународната вселенска станица (ИСС), во која се случи несреќата во четвртокот, неколку часа по слетувањето. Поради грешката,… Текстот Руските астронаути објавија снимка од Меѓународната вселенска станица по незгодата (ВИДЕО) е превземен од USB.mk . The post

Руските астронаути објавија снимка по инцидентот на Меѓународната вселенска станица (ВИДЕО)

Руските астронаути објавија снимка по инцидентот на Меѓународната вселенска станица (ВИДЕО)

Поради грешката, целата станица накратко била надвор од контрола. Целата вселенска станица со седум членови на екипажот во четвртокот била исфрлена од својата нормална орбита, која се наоѓа на околу 400 километри над Земјата, а експертите велат дека несреќата била предизвикана од грешка во компјутерската програма, но исто така е можно и да била човечка