притисни ентер »

Мицкоски и Жаре се пробаа „еден на еден“ во фудбалче

Мицкоски и Жаре се пробаа „еден на еден“ во фудбалче

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и Жаре Димитриоски се пробаа „еден на еден“ во фудбалче во новата епизода на познатото шоу. Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ во „Еден на Еден“ во недела ќе го гледаме во едно сосема поинакво опуштено светло. Покрај тоа што откри дека е одличен во фудбал на маса, како и дека е многу спортски активен, зборува

Мицкоски и Жаре „свртеа“ фудбалче

Мицкоски и Жаре „свртеа“ фудбалче

Неформално облечен, во издание во какво што не сме го гледале до сега, Христијан Мицкоски дојде на снимањето на шоуто Еден на Еден со Жаре. Лидерот на ВМРО- ДПМНЕ беше расположен и опуштен уште додека се подготвуваше за шоуто, велат од продукцијата. „Сликајте ме како се шминкам, но не без наочари, луѓето таков не ме знаат“, и рекол Мицкоски на дел

Мицкоски и Жаре „свртеа“ фудбалче

Мицкоски и Жаре „свртеа“ фудбалче

Неформално облечен, во издание во какво што не сме го гледале до сега, Христијан Мицкоски дојде на снимањето на шоуто Еден на Еден со Жаре. Лидерот на ВМРО- ДПМНЕ беше расположен и опуштен уште додека се подготвуваше за шоуто, велат од продукцијата. „Сликајте ме како се шминкам, но не без наочари, луѓето таков не ме знаат“, и рекол Мицкоски на дел

Фото:Нема да верувате кој ќе биде гостин  во “Еден на Eден”

Фото:Нема да верувате кој ќе биде гостин во “Еден на Eден”

Според најавите на ФБ страната на шоу емисијата „Еден на Еден“ гостин ќе биде лидерот на ВМРО ДПМНЕ-Христијан Мицкоски Спортски облечен, во фармерки и во џемпер, каков што не го знаеме на официјалните настани,  Мицкоски дојде на снимањето на „Еден на Еден“. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ беше опуштен и расположен во студиото со Жаре. Не е проблем, сликајте

Фото:Нема да верувате кој ќе биде гостин  во “Еден на Eден” кај Жаре

Фото:Нема да верувате кој ќе биде гостин во “Еден на Eден” кај Жаре

Според најавите на ФБ страната на шоу емисијата „Еден на Еден“ гостин ќе биде лидерот на ВМРО ДПМНЕ-Христијан Мицкоски Спортски облечен, во фармерки и во џемпер, каков што не го знаеме на официјалните настани,  Мицкоски дојде на снимањето на „Еден на Еден“. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ беше опуштен и расположен во студиото со Жаре. Не е проблем, сликајте

Во едно поинакво светло, Мицкоски во „Еден на Еден“

Во едно поинакво светло, Мицкоски во „Еден на Еден“

Во едно поинакво светло, Мицкоски во „Еден на Еден“ Спортски облечен, во фармерки и во џемпер, каков што не го знаеме на официјалните настани, Христијан Мицкоски дојде на снимањето на „Еден на Еден“. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ беше опуштен и расположен во студиото со Жаре. -Не е проблем, сликајте ме додека се подготвувам, ама не знам дали без наочари, луѓето

ВО ФАРМЕРКИ И ЏЕМПЕP, КАКОВ ШТО НЕ ГО ЗНАЕМЕ: Мицкоски во едно поинакво издание во „Еден на Еден“

ВО ФАРМЕРКИ И ЏЕМПЕP, КАКОВ ШТО НЕ ГО ЗНАЕМЕ: Мицкоски во едно поинакво издание во „Еден на Еден“

Спортски облечен, во фармерки и во џемпер, каков што не го знаеме на официјалните настани, Христијан Мицкоски дојде на снимањето на „Еден на Еден“. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ беше опуштен и расположен во студиото со Жаре. Во емисијата тој раскажува многу приказни што луѓето за него не ги знаат. За сопругата Рози, за синовите, за своите политички ривали

Во целосно поинакво светло: Мицкоски во “Еден на Eден” кај Жаре – еве како оделе подготовките за снимањето (Фото)

Во целосно поинакво светло: Мицкоски во “Еден на Eден” кај Жаре – еве како оделе подготовките за снимањето (Фото)

Спортски облечен, во фармерки и во џемпер, каков што не го знаеме на официјалните настани, Христијан Мицкоски дојде на снимањето на „Еден на Еден“. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ беше опуштен и расположен во студиото со Жаре. -Не е проблем, сликајте ме додека се подготвувам, ама не знам дали без наочари, луѓето таков не ме знаат, рече Мицкоски додека се подготвуваше

Христијан Мицковски во „1 на 1“ кај  Жаре на муабет, за нештата кои луѓето за него не ги знаат (ФОТО)

Христијан Мицковски во „1 на 1“ кај Жаре на муабет, за нештата кои луѓето за него не ги знаат (ФОТО)

Спортски облечен, во фармерки и во џемпер, каков што не го знаеме на официјалните настани, Христијан Мицкоски дојде на снимањето на „Еден на Еден“. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ беше опуштен и расположен во студиото со Жаре. „Не е проблем, сликајте ме додека се подготвувам, ама не знам дали без наочари, луѓето таков не ме знаат“, рече Мицкоски додека се подготвуваше

Мицкоски во “ЕДЕН НА ЕДЕН“: Луѓето не ме знаат без наочари (ФОТО)

Мицкоски во “ЕДЕН НА ЕДЕН“: Луѓето не ме знаат без наочари (ФОТО)

Спортски облечен, во фармерки и во џемпер, каков што не го знаеме на официјалните настани, Христијан Мицкоски дојде на снимањето на „Еден на Еден“. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ беше опуштен и расположен во студиото со Жаре. „Не е проблем, сликајте ме додека се подготвувам, ама не знам дали без наочари, луѓето таков не ме знаат“, рече Мицкоски додека се подготвуваше

Мицкоски во “ЕДЕН НА ЕДЕН“: Луѓето не ме знаат без наочари (ФОТО)

Мицкоски во “ЕДЕН НА ЕДЕН“: Луѓето не ме знаат без наочари (ФОТО)

Спортски облечен, во фармерки и во џемпер, каков што не го знаеме на официјалните настани, Христијан Мицкоски дојде на снимањето на „Еден на Еден“. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ беше опуштен и расположен во студиото со Жаре. „Не е проблем, сликајте ме додека се подготвувам, ама не знам дали без наочари, луѓето таков не ме знаат“, рече Мицкоски додека се подготвуваше