Ако имаш зорт за карти во Милано пиши му на Деки

Тоа што е пензиониран фудбалер не значи дека е заборавен, туку напротив оставил белег и бил дел од златните денови на клубот кој нема логика да не го цени. Тука веројатно се работи плус и за авторитет. Двајца српски навивачи во 2017-та тргнале за Италија да го гледаат градското дерби Интер – Милан, но со план на лице место да купат карти. Ситуацијата