Диета со краставици: За 7 дена ќе ги стопите вишокот килограми!

Краставиците се полни со витамини, минерали и хранливи материи, меѓу кои и железо, калциум, магнезиум и витамини Ц, Е и Б. Високата количината на влакна го чисти организмот и ја подобрува метаболичката функција, како и квалитетот на кожата. Луѓето што ја пробале оваа диета велат дека им помогнала за десет дена да го доведат телото до посакуваниот изглед