притисни ентер »

МЗ: Не е отворена јавна набавка за мамографи

МЗ: Не е отворена јавна набавка за мамографи

Министерството за здравство најостро реагира за денешната прес-конференција на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, во која се изнесени бројни невистини. Во однос на обвинувањата дека во Министерството за здравство има сомнителни набавки, сакаме да ги потсетиме ВМРО-ДПМНЕ за одлуката на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција,

Министерство за здравство: Нема сомнителни тендери

Министерство за здравство: Нема сомнителни тендери

Министерството за здравство најостро реагира за денешната прес-конференција на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, во која според нив, се изнесени бројни невистини. ,,Во однос на обвинувањата дека во Министерството за здравство има сомнителни набавки, сакаме да ги потсетиме ВМРО-ДПМНЕ за одлуката на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран

Министерство за здравство: Нема сомнителни тендери

Министерство за здравство: Нема сомнителни тендери

Министерството за здравство најостро реагира за денешната прес-конференција на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, во која според нив, се изнесени бројни невистини. ,,Во однос на обвинувањата дека во Министерството за здравство има сомнителни набавки, сакаме да ги потсетиме ВМРО-ДПМНЕ за одлуката на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран

МЗ: Не е отворена јавна набавка за мамографи

МЗ: Не е отворена јавна набавка за мамографи

Почитувани, Министерството за здравство најостро реагира за денешната прес-конференција на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, во која се изнесени бројни невистини. Во однос на обвинувањата дека во Министерството за здравство има сомнителни набавки, сакаме да ги потсетиме ВМРО-ДПМНЕ за одлуката на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран

(Видео) Андоновска : На повидок нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

(Видео) Андоновска : На повидок нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

,,Двете години од раководење со здравството од страна на Венко Филипче и СДСМ може да се сумираат и да се каже дека поминуваат единствено во најблаго речено криминални тендери. Скандалозен тендер за раегенси и централизирани лабораторатории, скандалозен тендер за сржта на медицината – стерилизацијата, а сега на повидок е веројатно нов скандалозен тендер

Министерство за здравство: Не е отворена јавната набавка за мамографи

Министерство за здравство: Не е отворена јавната набавка за мамографи

Министерството за здравство најостро реагира за денешната прес-конференција на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ , за која велат се изнесени бројни невистини. „Во однос на обвинувањата дека во Министерството за здравство има сомнителни набавки, сакаме да ги потсетиме ВМРО-ДПМНЕ за одлуката на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал

МЗ: Не е отворена јавна набавка за мамографи

МЗ: Не е отворена јавна набавка за мамографи

Во однос на обвинувањата дека во Министерството за здравство има сомнителни набавки, сакаме да ги потсетиме ВМРО-ДПМНЕ за одлуката на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, во која се вели дека нема место за јавнообвинителска интервенција во предметот со јавните набавки во Министерството за здравство. Ова е и доказ

(Видео) Андоновска : На повидок нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

(Видео) Андоновска : На повидок нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

,,Двете години од раководење со здравството од страна на Венко Филипче и СДСМ може да се сумираат и да се каже дека поминуваат единствено во најблаго речено криминални тендери. Скандалозен тендер за раегенси и централизирани лабораторатории, скандалозен тендер за сржта на медицината – стерилизацијата, а сега на повидок е веројатно нов скандалозен тендер

Министерство за здравство: не е отворена јавна набавка за мамографи, ВМРО-ДПМНЕ изнесува невистини

Министерство за здравство: не е отворена јавна набавка за мамографи, ВМРО-ДПМНЕ изнесува невистини

Министерството за здравство најостро реагира за денешната прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ , во која, како што велат, се изнесени бројни невистини. „Во однос на обвинувањата дека во Министерството за здравство има сомнителни набавки, сакаме да ги потсетиме ВМРО-ДПМНЕ за одлуката на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција,

(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ: Нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ: Нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

Скандалозен тендер од страна на Венко Филипче за раегенси и централизирани лабораторатории, скандалозен тендер за сржта на медицината – стерилизацијата, а сега на повидок е веројатно нов скандалозен тендер за набавка на мамографи, рече Марија Андоновска од ВМРО-ДПМНЕ. Замислете, Во јавноста има информации за набавка на осум нови мамографи и тоа по

(Видео) Андоновска : На повидок нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

(Видео) Андоновска : На повидок нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

,,Двете години од раководење со здравството од страна на Венко Филипче и СДСМ може да се сумираат и да се каже дека поминуваат единствено во најблаго речено криминални тендери. Скандалозен тендер за раегенси и централизирани лабораторатории, скандалозен тендер за сржта на медицината – стерилизацијата, а сега на повидок е веројатно нов скандалозен тендер

ВМРО-ДПМНЕ: На повидок е, веројатно, нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

ВМРО-ДПМНЕ: На повидок е, веројатно, нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

Двете години од раководење со здравството од страна на Венко Филипче и СДСМ може да се сумираат и да се каже дека поминуваат единствено во, најблаго речено. криминални тендери, изјави Марија Андоновска од ВМРО-ДПМНЕ на денешната прес-конференција. Скандалозен тендер за раегенси и централизирани лабораторатории, скандалозен тендер за сржта на медицината

МЗ демантира: Не е отворена јавна набавка за мамографи, се разгледуваат предлози од 4 оператори

МЗ демантира: Не е отворена јавна набавка за мамографи, се разгледуваат предлози од 4 оператори

Во ова фаза на постапката (технички дијалог), 4 (четири) економски оператори доставија коментари и предлози во однос на тендерската документација и истите се разгледуваат од страна на стручни лица.

ВМРО-ДПМНЕ: Нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

ВМРО-ДПМНЕ: Нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

Двете години од раководење со здравството од страна на Венко Филипче и СДСМ може да се сумираат и да се каже дека поминуваат единствено во најблаго речено криминални тендери. Скандалозен тендер за раегенси и централизирани лабораторатории, скандалозен тендер за сржта на медицината – стерилизацијата, а сега на повидок е веројатно нов скандалозен тендер

(ВИДЕО) Андоновска: Нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

(ВИДЕО) Андоновска: Нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

На повидок е нов скандалозен тендер за набавка на мамографи обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. Двете години од раководење со здравството од страна на Венко Филипче и СДСМ може да се сумираат и да се каже дека поминуваат единствено во најблаго речено криминални тендери, по скандалозниот тендер за раегенси и централизирани лабораторатории, и скандалозниот тендер

ВМРО-ДПМНЕ: Нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

ВМРО-ДПМНЕ: Нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

Скандалозен тендер за раегенси и централизирани лабораторатории, скандалозен тендер за сржта на медицината – стерилизацијата, а сега на повидок е веројатно нов скандалозен тендер за набавка на мамографи. Замислете, Во јавноста има информации за набавка на осум нови мамографи и тоа по цена од 85 милиони денари! Официјалните податоци пак говорат дека

ОСТРА РЕАКЦИЈА НА МЗ: Не е отворена јавна набавка за мамографи

ОСТРА РЕАКЦИЈА НА МЗ: Не е отворена јавна набавка за мамографи

Почитувани, Министерството за здравство најостро реагира за денешната прес-конференција на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, во која се изнесени бројни невистини. Во однос на обвинувањата дека во Министерството за здравство има сомнителни набавки, сакаме да ги потсетиме ВМРО-ДПМНЕ за одлуката на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран

ВМРО-ДПМНЕ: Нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

ВМРО-ДПМНЕ: Нов скандалозен тендер за набавка на мамографи

Сите се свесни за напредокот на технологијата, но во околности кога министерот се поврзува со толку многу криминални тендери, со толку многу лаги, тешко е дури и да се помисли за искрени намери, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Двете години од раководење со здравството од страна на Венко Филипче и СДСМ може да се сумираат и да се каже дека поминуваат единствено