Лексус направи нов елегантен кабриолет (ВИДЕО)

Lexus отсекогаш правел специјални автомобили кои не се наметнувале со нападен дизајн или сурова моќ. Напротив, тие се привлечени поради нивната елеганција, соодветната моќност и совршената изработка, и честопати нудеа безвременски стил. Lexus ја претстави LC кабриолет верзијата во Лос Анџелес. Однадвор, новиот LC ја комбинира уникатната купе линија