притисни ентер »

Ѓукановиќ по Јами бил толку затрескан што ИСПРАТИЛ  ХЕЛИКПТЕР ПО НЕА ЗА ДА ЈА ВИДИ

Ѓукановиќ по Јами бил толку затрескан што ИСПРАТИЛ ХЕЛИКПТЕР ПО НЕА ЗА ДА ЈА ВИДИ

Најдолговечниот политичар на власт на Балканот, Мило Ѓукановиќ во деведесеттите години бил во врска со фолк пејачката Јасна Миленковиќ Јами. Според кажувањата Мило бил затрескан во Јами, што и понекогаш помислувал да се разведе од сопругата. Во едно интервју пејачката раскажуваше дека тој многу ја разгалил, па затоа и ја исполнувал секоја нејзина желба

Ѓукановиќ по Јами бил толку затрескан што ИСПРАТИЛ  ХЕЛИКПТЕР ПО НЕА ЗА ДА ЈА ВИДИ

Ѓукановиќ по Јами бил толку затрескан што ИСПРАТИЛ ХЕЛИКПТЕР ПО НЕА ЗА ДА ЈА ВИДИ

Најдолговечниот политичар на власт на Балканот, Мило Ѓукановиќ во деведесеттите години бил во врска со фолк пејачката Јасна Миленковиќ Јами. Според кажувањата Мило бил затрескан во Јами, што и понекогаш помислувал да се разведе од сопругата. Во едно интервју пејачката раскажуваше дека тој многу ја разгалил, па затоа и ја исполнувал секоја нејзина желба